jaki item, możliwy obecnie do zdobycia poprzez wyciągniecie z moba jest najrzadszy?
Wersja do druku
jaki item, możliwy obecnie do zdobycia poprzez wyciągniecie z moba jest najrzadszy?
feru hat? dragon scale helmet, bunny sleepers, amazon armor
Hammer of Prophecy. Leci z final bossa thais bossów, nie dość że rzadko to boss w sam sobie jest mega trudny że na niektórych serverach nadal nie udało się go ubić
@up Feru hat leci zawsze z feru, dragon scale helmet nie jest wcale takim rare, sam znam 2 osoby osobiście co go zloociły
głowy nie dam ale mysterious scroll z feru chyba ciężej wydropić
ja bym jednak byl za tymi bunnyslippersami
Magic long sword, blessed shield chyba dalej jest tylko jedna sztuka, dragon scale legs podajże też jest jednym z najrzadszych przedmiotów
Ogólnie polecam zalogować na anticę i spytać gracza "Dyl"
Ten Pan kolekcjonuje rare itemki więc będzie wiedział najlepiej :D
a ten club z bossa ghastly, Snake God Sceptre co się respi na WOTE? jak bardzo to rzadkie?
Z tego co wiem to ostatnie Sheepyy na antice co nawet mówi wiki ale czy ma obecnie to nie wiem.
Natomiast sam blessed został wystawiony na aukcji w 2014 roku o czym było głośno jeśli chodzi o tibie. Trzeba byłoby spytać chociażby Dyla bo domek Sheepiego jest obecnie pusty. Ważne że gówno wiem ale się wypowiem xDDD
Dla mnie bunnyslippers jak profesorek mówi, czytałem coś o 1%
reszta co pierdoli up to itemy zdobyte X spodobem
ogólnie to myślałem, że znowu odkopujecie temat z 2009 roku czy coś XD
O ile w WoWie miałem zazwyczaj farta do dropów z małym rejtem, tak w Tibi nigdy nie potrafiłem nic ciekawego wyrwać. A spędziłem w tej grze trochę lat. Ile razy pozabijałem wszystkie Yeti na wyspach lodowych, ile raz czyściłem najazdy orków i czy inne rzadkie potworki... :(