Dokonywał ktoś tam rezerwacji? Każą mi podawać nr karty i datę ważności, bez kodu cvc. Niby jest informacja, że karta nie zostanie obciążona ale wolę się upewnić. Bez tego kodu cvc mogą obciążyć kartę?
Wersja do druku
Dokonywał ktoś tam rezerwacji? Każą mi podawać nr karty i datę ważności, bez kodu cvc. Niby jest informacja, że karta nie zostanie obciążona ale wolę się upewnić. Bez tego kodu cvc mogą obciążyć kartę?
Bez podaniu kodu cvv/cvc nie zrobisz żadnej płatności. Na podstawie tego kodu sprawdzają czy to faktycznie Ty próbujesz użyć tej karty
Mylisz się kolego. Da się zrobić płatnosc jak najbardziej, bez cvv pobrali kase w hotelu jak leciałem do Londynu, własnie bedac zdziwionym na miejscu, że juz pobrali, ostatnio w szkole mojej siostry za granica też z karty pobrali znajac tylko numer karty, wlasciciela i date waznosci
Zarejestruj się z mojego linku, to dostaniesz zwrot 50 zł na konto za pobyt.
Dowolna kwota, dowolna rezerwacja:
https://www.booking.com/s/13_8/20f27b0c
Ogolem jest to bezpiczne, cale wakacje rezerwowalem w 3 hotelach przez booking i nie bylo zadnych problemow. Dobry posrednik. Jednak jak jeden domek rezerwowalem oraz inni ludzie mi mowili ze oplaca sie tez czasem dzwonic do hotelu czy wlasciciela domku i zapytac jakie sa ceny bo booking dodaje jakis tam procent do ceny zeby zarobic. A jak zadzwonisz i sie ugadasz to zrobisz rezerwacje tez taniej bez tego %. Wiec jesli juz zarezerwowales to sprawdz czy mozesz za darmo jeszcze anulowac i czy jest szansa by wyszlo Ci to troche taniej.