Ktoś zna miejsce gdzie mozna nazbierac szybko duża ilosc vial? Death teleport nad thais juz obleciałem.
Bądz jakis inny sposób na nazbieranie cos gp? Biegam 170ed wiec najlepiej wszystko na loot baga brać pod uwage
Wersja do druku
Ktoś zna miejsce gdzie mozna nazbierac szybko duża ilosc vial? Death teleport nad thais juz obleciałem.
Bądz jakis inny sposób na nazbieranie cos gp? Biegam 170ed wiec najlepiej wszystko na loot baga brać pod uwage
Zbieranie viali 2k17 serio?
Jak masz 0 siana to kup 1kk na allegro za ~10 zl xD
xD jak to niektórzy nie cenią swojego czasu
Czemu niby? Zbierając viale jesteś w stanie zarobić nawet 500k~ w 1h więc skąd te drwiny? + zawsze to co innego niż klepanie tego samego potwora 24/7
Co do viali.
Souleatery, goroma ssy, mutated tigery za red teleportem
Ale zbieramy se po 1 vialu z ziemi, czy co? xD
Nie, idziesz w miejsce gdzie jest dużo viali otwierasz browse fileda a tam 3 strony viali. Jakieś ghastly może ofc jak będzie expił jakiś palek.
wilkołaki na vengoth, dodatkowo jest niedaleko mailbox
Coś takiego
https://youtu.be/F0Gzx4l5j64
ja polecam krailos nigthmary
Yielothaxy polecam serdecznie, ale trzeba sie napierdolic przy tp. Na Olympii we dwoch jak zbieraliśmy wyszło po 800k na głowe.
Ja ekiem zbierałem na brimstone bugach w zao. Zawsze tam latał jakiś boter i wyrzucał viale. Niedaleko skrzynia - obok Zalamona.
Raz uzbierałem tyle viali, że miałem blokadę na wysyłanie parceli XD
Sea serpenty i glooth bandity tylko w obu przypadkach musisz sobie przez tp polatac ale tam tego w chuj zawsze jest polecam ale ten typ z filmiku to taki rak ze ja pieprze zamiast wszystkie viale z ctrl na stacka rzucic i potem z 1 kratki browse fieldem przerzucic do bp szybko to sobie po 50 viali browse fieldowal xD
a na facc cos jest xD? demona perhaps?
Polecam polatać po miejscach gdzie ludzie boty puszczają, chociaż teraz niby ich mniej, ale miejsca takie jak:
Corymy, of, ef, facc tomb, mintwallin, minosy na skale obok kazz, drille, itd
Ogólnie miejscówki, na które ludzie chodzą, bo już takie dwarfy to zapomniane przez świat xD
na facc nie wyobrazam sobie miejsca gdzie by sie to moglo oplacac