Kłaniam się,
W ataku w Barcelonie zginęło 13 osób, a ponad 100 jest rannych . Jak podają służby, dwóch podejrzanych zostało zatrzymanych.
Żaden z nich nie jest jednak kierowcą furgonetki. Do zamachu przyznało się tzw. Państwo Islamskie.
Discuss,
Wersja do druku
Kłaniam się,
W ataku w Barcelonie zginęło 13 osób, a ponad 100 jest rannych . Jak podają służby, dwóch podejrzanych zostało zatrzymanych.
Żaden z nich nie jest jednak kierowcą furgonetki. Do zamachu przyznało się tzw. Państwo Islamskie.
Discuss,
nie ma w sumie o czym dyskutować , to już żadna sensacja i sztuczna współczucie tutaj nie pomoże
Flaga hiszpanii na profilowym i po klopocie
Szkoda zaśmiecać Torga na takie gówno rly, mają to co chcieli, multikulti się wylewa.
eeeeeeeee jak się przyznali to spoko
to pewnie wynikło z napiętej atmosfery po przegranym przez barcelone meczu
islam nic tu do tego nie ma, to zwyczajnie psychiczni ludzie...
islam is religion of piss!!!
Myślę że Błaszczak z Macierewiczem maczali w tym palce i zmusili biedaka do ataku
Dzisiaj był jeszcze drugi zamach w Katalonii, ale właśnie idę bohatersko malować kredą przed blok więc myślę, że jak to wrzucę na a fb to kolejny raz nie uderzą
Aha i żeby nie było - polityka w sprawie imigrantów nic z m wspólnego nie ma
Nie znam i mało mnie obchodzi kto zginął, wiadomości nie oglądam/słucham, większość takich spraw wiem z torga i od rodziny. Sprowadzali ciapatych, dalej żyją w matriksie to jedyne wyjście nogami do przodu skoro nie chcą się zmienić.
I proszę nie bierz mnie na litość "a gdyby twoi bliscy blablabla", ja swoim bliskim odradzam kraje zachodu jako wyjazd na wakacje.
Nie każe ci nikomu wspolczuc, ale proszę o nie bycie debilem
Również nie jestem za polityką zachodnich panstw odnosnie ciapuchow, ale twierdzenie ze jacys randomowi ludzie sa temu winni to po prostu debilizm
A jeżeli to byli turyści albo ludzie przeciwni tej polityce?
ignorancja Ameuisa jest porażająca ...
wiele osób na pewno chciałby odsunąć władze pro imigracyjną ale jednak większość ją popiera
There is no god but Allah.
szkoda, ze musza cierpiec zwykli ludzie, a nie te lewackie smiecie ludzie ktorzy pozwolili na taki obrot sprawy.