Ja pierdole oglądam sobie film (nieważne jaki) i na końcu pojawiają się 4 miniatury pozostałych filmów i zasłaniają cały pierdolony ekran. Jak wyłączyć to ścierwo? (to nie są adnotacje)
Załącznik 361258
Wersja do druku
Ja pierdole oglądam sobie film (nieważne jaki) i na końcu pojawiają się 4 miniatury pozostałych filmów i zasłaniają cały pierdolony ekran. Jak wyłączyć to ścierwo? (to nie są adnotacje)
Załącznik 361258
nie pomagam ruskim trolom
tak sie konczy robienie z internetu powaznego biznesu, kiedys zbiorowisko spierdolin szkalujacych jp2 dzisiaj burzliwi przedsiebiorcy, eksperci od personal brandingu, ktorzy sa malym trybikiem reklamowej maszyny a wydaje im sie ze zlapali jezusa za nogi
mam nadzieje ze pomoglem
wylaczaj film przed koncem
No ale chce zobaczyć koniec. Nie wkurwia mnie samo wyskakiwanie tego, tylko fakt że te miniatury zasłaniają cały ekran
bardziej tylko od tych debili na yt wkurwiaja mnie te zjeby od wirtualnej waluty
nie przegadasz takiemu ze masz rodzine na utrzymaniu i musisz byc pewien pelnych wyplat tylko ciagle wysylaja jakies filmiki typu czesc z tej strony wasz ulubiony biznesmen wpakujcie piec stowek w chujcoin a za trzy tygodnie wzrosnie o 10 groszy i juz macie 510 zl i za poltora miesiaca mozna wyplacic z tego 99zl 99 groszy no ale czemu w to nie wejdziesz ale ciebie pojebao przeciez to pewny haiz to nigdy nie runie tego sie nie da haksowac xD itp
banda suk niech sobie zarabiaja te swoje pierdyliardy ale na chuj spamowac komus kogo to wogole nie interesuje
sprobuj dopisac na końcu adresu swojego filmu &rel=0