-
Freezy/kicki.
Ahoi, od 2ch tygodni jak wróciłem do grania na rl mam jakieś dziwne freezy/kicki, a normalnie bez laggow gram. Bije sobie powiedzmy gsy 4 na klacie i nagle lag/freez spamuje ghp i po laggu nadal zyje 20 ghp w plecy i gsy dalej mnie biją. Jakiś sposób na to? Programy typu noping, pingzapper czy inne syfy tego pokroju nie działają.
-
Zobacz czy na full klacie mobow czy tez w miejscu duzej ilosci ludzi nie masz zuzycia procka,grafy, ramu na 100% bo moze masz slabego PC NA TA WYMAGAJACA GRE. A tak ogolnie cipsoft tak zjebal wszystko ze duzo osob ma rozne problemy ale oni maja na to wyjebane wiec pewnie nic nie zrobisz.
-
Ja mam dokladnie tak jak opisales :) Biegam sobie na glooth bandytach nagle mega freez i budze sie otoczony przez bandyty spamujac exura vita (Takie lagi mam raz na pol godziny...)
Co poradzisz nic nie pomoge... przez to przestalem grac w Tibie jak narazie.
-
W wieśka 3 mogę grać a Tibia by przeciążała kompa?
-
To nic dziwnego,
Tez sie dziwilem ze
GTA V odpalam a tibia laguje... Tyle ze u mnie to podwojny problem, raz ze client, a dwa to ich ZJEBANE I ZRUJNOWANE DOSZCZETNIE servery, ktore sa slabsze od tych amatorsko uzywanych na otsach, podejrzewam ze ostatnio przy tych servach robili cos w 2008 r jak im jeszcze zalezalo na sprzedazy pacc