chuj wam w dupe.
Wersja do druku
chuj wam w dupe.
ktos kurwa rozumie o co mu chodzi? XDD
Pyta sie czy widzicie ze jej wisi stanik na lewym ramieniu zamiast lezec normalnie elo
Kolego, czuje że mamy problem... a jeśli to co mowisz, że fajna itd to zostaw ją w spokoju. #nooffence
Nie wiem nadal o co chodzi z tymi trzema zdjeciami xD
Na poczatku szukalem trzech roznic, ale nie znalazlem wiec sie poddaje i prosze o przeniesienie do tematu z zagadkami bo widze tutaj co najmniej dwie.
Wez daj jakies z tych dwuznacznych zdjec moze to ktos byc moze zrozumie o co chodzi dla Ciebie kolego.
Tymczasem wolam eksperta od relacji damsko meskich @hucksteR ;
Czego ta typiara wyglada jak medusa od smiesznych telefonow i zadymki? XD
"ta typiara" wyglada tak ,ze Ty sobie mozesz jedynie pomarzyc o Kobiecie z taka uroda... Elite hunter Awatar Ci nie przypasowal?
to pierwsze zdjecie widzialem na roksa.pl pozdro jak cos to dam linka na pw zeby wstydu oszczedzic publicznie
No jeżeli się kręciła na fotelu do zdjęcia to chyba normalne że zaciśnięte pasy bezpieczeństwa przytrzymają jej cycka/koszulkę/stanik
Zresztą typku myślę że tylko ty widzisz różnice i analizujesz każde zdjęcie swojej dziewczyny, czaje że chcesz z nią spędzić życie i to ważna decyzja, ale nie ma co panikować.
Powodzenia ze swoją lubą!
Przecież jedyna różnica jest taka ,ze na pierwszym zdjęciu ma w chuj duże czoło a na drugim to już przesada, końca nie widać.
Na podstawie tych zdjęć stwierdzam, że problem może mieć ktoś inny niż ta dziewczyna.
PS Jak tak bardzo dbasz o jej prywatność itp itd to czemu twarzy nie zakryłeś?
Rozumiem ,ze Ty nie widzisz calkowicie sciagnietego stanika ktory wisi tylko na jednym ramieniu. Jesli Twoja dupa sie kreci na fotelu i w przeciagu chwili nie ma stanika tak jak moja... to narawde chujowo. Moze sie nie wyrazilem tym postem dosadnie ale tak jak mowilem, to nie pierwszy przypadek tego rodzaju...Załącznik 361154
W sumie to dobrze rozumiesz bo nie widzę ale to raczej fajnie, że zna takie sztuczki, nie wiem o co ci chodzi. Zamiast ją wziąć po takiej akcji na tylnym fotelu to roztrząsasz na torgu.
Jak chcesz to mogę do niej napisać i spytać o to, jestem zaufanym użytkownikiem tego forum
No chyba że nie udostępniła tych zdjęć publicznie