Witam, jest jakis wiarygodny serwis który zajmuje sie wypłacaniem gotówki za wysłane smsy? Mam od rodziców dziewczyny telefon na którym jest ponad 1600zł i chciałbym chociaż odzyskac z tego połowe, chyba ze da sie wiecej :D
Wersja do druku
Witam, jest jakis wiarygodny serwis który zajmuje sie wypłacaniem gotówki za wysłane smsy? Mam od rodziców dziewczyny telefon na którym jest ponad 1600zł i chciałbym chociaż odzyskac z tego połowe, chyba ze da sie wiecej :D
raczej blizej 30% jak juz
A jakby tak zrobic jak strimerzy maja, przez tipanddonation tam jest chyba z 50%, zakladasz to na siebie i sam sobie jakby donejty wysylasz. Tylko nie wiem czy tam kanal jakos rozbudowany na yt trzeba miec czy jak to tam dziala xd
50% sam operator sieci pobiera
myslalem tez nad tym, aby kupic tibia coinsy, za 61,5 zł mozna kupic 250 coinow z tego co sie orientuje to mozna je potem sprzedac za około ~30zł tylko czy nie ma tam jakis ograniczen na przesyłanie tych coinow itp
@up
brzmi jak plan, nie sądze żeby były jakieś ograniczenia, cipsoft by je niby zrobił na wypadek żeby dzieci nie wysłały im za dużo hajsu?
limit dizenny wynosi 31zł, limit miesięczny 200zł.