Siema, problem mały mam, mianowicie telefon szlak trafił, miałem tam authenticatora, teraz nie mam jak go usunąć bo nie mam RK a nie wiem czy nowy adres mam na koncie czy stary... i co teraz idzie cos z tym zrobic?
Wersja do druku
Siema, problem mały mam, mianowicie telefon szlak trafił, miałem tam authenticatora, teraz nie mam jak go usunąć bo nie mam RK a nie wiem czy nowy adres mam na koncie czy stary... i co teraz idzie cos z tym zrobic?
jak nie masz rk to nie usuniesz tego
Czyli kappa, i dobry RP poszedł sie rąbać :(
Pisz do supportu, przecież takie sytuacje się zdarzają, muszą mieć jakieś doświadczenie w tej sprawie
Nie pomogą Ci, napiszą żebyś zamówił nowego keya i tyle.
Miałem identyczną sytuacje. Jedyna opcja to wysłanie im danych które podałeś przy rejestracji, jeżeli adres się zgadza mogą ci wysłać nowego r keya.
No chyba twój "Mózg", I ofc Wysłałem im dane bo mnie o nie poprosili i czekam na odzew :) więc schowaj swój język w dupe, i jak masz głupio komentować to lepiej ucisz się. RK Miałem na starym pC :)
@EDIT temat do zakmnięcia, jednak Support jest przydatny,
Hello,
Thank you for your request.
Do you still have access to this address: Gdzies na Ziemi... In other words, if a recovery letter were sent there, would you be able to pick it up?
Kind regards,
Solkrin
Tibia Customer Support