Ktoś wytłumaczy mi, jakie korzyści mają międzynarodowe korporacje/firmy w promowaniu przyjmowania uchodźców? skąd bierze się to lobby?
#discuss
Wersja do druku
Ktoś wytłumaczy mi, jakie korzyści mają międzynarodowe korporacje/firmy w promowaniu przyjmowania uchodźców? skąd bierze się to lobby?
#discuss
to wszystko wielki plan żydów na zniszczenie naszego obecnego świata
pozdrawiam
załóżmy ze masz na własność 3 magazyny: w mieście A, w mieście B oddalonym o 10 km, w mieście C oddalonym o kolejne 10 km
w każdym magazynie masz towary: towar1, towar2, towar3 (każdego po równo)
każde z miast ma swoją politykę, w każdym z miast są inne podatki, każde z miast jest hermetycznie zamknięte przed pozostałymi, nie możesz przerzucać towarów, nic nie możesz, każde z miast ma też zamkniętą granicę, nikt nie może przejeżdżać pomiędzy miastami A,B,C
W mieście A najpopularniejszy jest towar 1 (wykupili wszystko, został towar 2 i towar 3), w mieście B najpopularniejszy jest towar 2(wykupili wszystko, został towar 1 i towar 3), w mieście C najpopularniejszy jest towar 3(wykupili wszystko, został towar 1 i towar 2)
przypominam, jesteś szefem, jak myślisz, co by ułatwiło zarządzanie tymi trzema magazynami i uzyskanie jak największych zysków?
przeciez zalozylem prawie identyczny temat 2 dni temu w owion, o ile nie trollujesz mnie
Mnie zabolalo to, ze wczoraj klikajac na logo youtube, zeby przekierowac sie na strone glowna to przekierowalo do jakiegos gowno filmu o imigrantach.
To jest powazny problem, a nie jakies zamachy.
NWO
Albo jedno i drugie, jeśli przyjmiemy że wszystkie wielkie korpo tego świata są w rękach żydów
No tak bo mojego postu nikt nie przeczyta bo głupie polaczki chcą mieć sensacje i teorię spiskowe :vv
Ale hejt poszedł w internetach na ten filmik, 100% więcej unlike niż like i te komentarze =D =D
Jakby nie to, że pisane po ang pomyślałbym że to torg pisze