-
Tibia na tablecie?
Cześć i czołem,
w skrócie :
od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu tableta z klawiaturką i dot myszką.
I jakoś po głowie zaczyna mi chodzić myśl- skoro kupić mam tableta to w sumie dlaczego nie odpalić na niej Tibii?
Ciekawy jestem czy tibia chodziła by na tyle płynie żeby móc trochę poexpić :DDD
Czy takie rozwiązanie ma sens ? Jeśli tak to jaki tablet wybrać ? a może cos z jabłuszkiem ?
polecicie coś? z alledrogo do 800 zł max - sprzęt używany
-
Jeżeli działa jeszcze flash to bijąc roty da się nawet pograć na telefonie, więc na tablecie byś odpalił spokojnie. Jak nie ma flasha to nie wiem
-
mmhh a tablet z windowsem i normalna aplikacja exe ?
-
cholera wie jak będzie z wydajnością, ale tak czy siak innego niż z windowsem nie ma co brać
-
Ja mam tableta z windowsem za 1000zl kupilem to nawet lola odpalic moge :P
-
po chuj brac tableta zeby grac w gry ? to juz nie lepiej lapka kupić : I
-
Lapka już mam i do roboty ciężko go wziąć a tablet do plecaka i expimy dalej xD
-
moze cos w styl Chuwi hi10 daloby rade tibjalke pociagnac.. nowke powinienes dorwac za te 800zl, sam planuje zakup tego tableta
-
akurat wczoraj przytargałem z8350 ale z 800p to mogę zernąć za jakiś czas ja o działa, ale oczywiście na 1200p może być zupełnie inaczej, a i turbo może się inacze zachowywać
edit: no u mnie ma z 50 lateg w dp, taże na wyższej rozdzielczości może być słabo
-
to słabiutko ,kumpel grał na jakimś asusie zklawiaturką i normalnie ghastly dragi bil bez problemu :/
-
ale na 10 czy 11?
11 jednak ma "trochę" mniej klatek
no i mógł mieć model z wyższym TDP brandowany jako celeron czy pentium ( N4200 ma 3x wyższy budżet energetyczny i z 70% mocniejszą grafikę, no ale i jest wyceniany na 8x więcej :p, atomowe celerony 5x więcej i porównywalna grafika, ale lepszy konroler pamięci co może dać kopa grafice łącznie o jakieś 40% pewnie), albo nawet core m (ale to byś pewnie wiedział, bo te są koszmarnie drogie), grafiki są tam lepsze, a turbo łatwiej utrzymać
-
m3 od chińskich braci można poniżej tysia dorwać więc z tym koszmarnie drogie to bym się nie zapędzał
-
Możecie coś dla przykładu z allegro podesłać? Do 800