witam towarzyszy doli i niedoli. znowu zwracam sie z prosba o unbana i oddanie konta o nicku "maskot" (ostatni raz pisalem chyba w grudniu hehe) poniewaz brakuje mi najlepszego forum we wszechswiecie. pozdrawiam cieplutko
Wersja do druku
witam towarzyszy doli i niedoli. znowu zwracam sie z prosba o unbana i oddanie konta o nicku "maskot" (ostatni raz pisalem chyba w grudniu hehe) poniewaz brakuje mi najlepszego forum we wszechswiecie. pozdrawiam cieplutko
eeeeee nie raczej ale pomysle jeszcze
odrzucam /klos
https://www.youtube.com/watch?v=8YdUypysIjQ
Wstrzymuje sie od glosu/ ania9393
nie robcie tego pls xD przeciez to najgorszy uzytkownik tego forum
zapomnialem ze ja nowy wladca xD
/zamykam
jak juz zakladasz to bys przypomnial za co na deletera poleciales
i tak siedzisz na mc
obawiam się że nie ma tutaj nikogo kto mógłby rozpatrzyć twoją prośbę ;/
Warn sluszny pozdrawiam
jaki warn??? wszedles tylko zeby napisac byle co tak jak polowa tych smieszkow ktora ma po 5k postow a ja czekam na powazna odpowiedz od powaznej administracji
przeciez juz ci odpowiedzialem typiarzu
Toksyczny uzytkownik wprowadzajacy chaos w dziale OTS oraz Inne Gry szczegolnie w pokemonach dodatkowo non stop siedzial na mc i sie z tym nie kryl (robil konto i wyzywal ludzi w temacie zanim dostal bana zdarzyl czasem wjebac 30 postow)
Nie polecam
Dlaczego go tak nie lubicie, on był zawsze pomocny tyle razy co mi wytłumaczył wszystko to jest nie pojętne jak możecie traktować tak drugiego człowieka, co jest z Wami ? Powinniście dać mu drugą szansę a potem najwyżej go wyeliminować