siema
jest jakas mozliwosc sprwadzenia ile ma sie boss pointów? i jak dostaje boss pointy tera na 44 lvlu z przedziału 8-49 to bede mogl te boss pointy wykorzystac na bossach z wyzszego przedziału?
Wersja do druku
siema
jest jakas mozliwosc sprwadzenia ile ma sie boss pointów? i jak dostaje boss pointy tera na 44 lvlu z przedziału 8-49 to bede mogl te boss pointy wykorzystac na bossach z wyzszego przedziału?
Jesli chodzi o grizzly adamsa, to punkty pokazuje Ci w quest logu jak tylko odpalisz killing in the name. Za wykonanie taska masz możliwość ubicia bossa o ile istnieje bo nie kazda misja ma go. Każda misje i bossa mozna zrobić 3 razy. Ponadto te punkty sie sumuja i awansujesz w rangach z czego masz drobne profity (passage na Chor/sprzedawanie trofeów, kupowanie itemka do lapania misia) a jak uzbierasz juz 70 to mozesz zabic demodrasa i chyba to zielone badziewie
Nie wiem moze jest rano i nie jasno napisałem.
Zrobiłem juz max punktów w moim przedziale levelowym i za kazdego taska juz tera nie dostaje punktów tylko mozliwosc zabicia sobie bossa tzw boss point. I ciekawy jestme czy moge sobie przetrzymac te mozliwosci zajebania bossa do rangi 49+ bossów. I czy te mozliwosci zajebania bossa sie sumują
Mozna zabic bossy z jednej rangi wyzej. Pozniej one juz przepadaja. Czyli mozesz zabic te bossy typu old widow etc. Jak juz wbijesz 3 range to boss pointy z rangi 1 zwyczajnia przepadaja.
old widow sa 79-129
a ja obecnie mam 47 czyli okej bede mogl np bossa ancientów
A no faktycznie, dawno nie gralem. Pomylilo mi sie z bossem ancientow, ktorego zawsze z 20x moglem zabic.