-
Pierwszy kredyt
Witanko, mam malutki problem, jeśli mogłem to rozwiązać w torgowej poradni prawnej to przepraszam, ale myślę, że forum nie ucierpi przez ten nowy wątek. Mianowicie potrzbeuje kredytu, dosyć małego bo 2-5k, problem jest taki, że w poniedziałek 22.05 zaczynam dopiero pracę, a wcześniej robiłem na czarno jako studenciak(mi to nie przeszkadzało bo i siano zajebiste było, a ubezpieczenie miałem tak czy siak). No i czy jest możliwość, że bank udzieli mi takiego kredytu jeśli nie mam powiedzmy przelanych 3 wypłat na konto z obecnej pracy, z tego co czytałem musiałbym być w BIKu, czy coś a sam jestem młodym typem, który ma ledwie 21 lat. Umowa jest na rok(staż zawodowy, jak na staż 2,5k to nawet fajna wypłatka) i dawali mi jasno do zrozumienia na rozmowie o pracę, że musiałbym być matołem by nie przedłużyli ze mną umowy na czas nieokreślony nawet po pół roku pracy. Dlatego zależy mi, by jak najszybciej dostać kredyt by rozdzielić go na te ewentualnie 12 rat, a nie np. 9.
Mam nadzieje, że ująłem to w miarę sensownie. Pozdro świry.
-
Raczej nikłe szanse poza jakimiś vivusami czy innymi
-
vivusa tez nie dostaniesz tyle na 100% (nie wiem czy 1500 bys dostal) jesli nie uda ci sie im wcisnac, ze zarabiasz od roku na uop 3k netto+ i jeszcze przy okazji odkladasz 3/4 z tego to moze z 700zl, szczegolnie jesli chcesz splacac przez dlugi okres
-
Jeśli masz już podpisaną tą umowę o pracę to nie widzę żadnego problemu abyś dostał 3k kredytu.
-
providenta dostaniesz tam szukaj pieniedzy.
-
Spokojnie ci zrobię do 4 tys. W ratach/karta kredytowa/limitem.
Tanio. Trzeci największy bank w Polsce