-
praca za granica - pomoc
Z góry zaznaczam, ze to żaden trolling a powazna sprawa. :'(
W sumie ciężko mi tutaj o tym pisać, gdy Was w ogole nie znam ale nie mam już innej możliwości.
Jestem w niezłej dupie i niestety wiem, że nie mogę liczyć na pomoc bliskich. Nie wspominając już o rodzinie. Wjebałem się w niezłe bagno przez wcześniejsze decyzje i głupotę. W tym przypadku młotek nie będzie dobrym rozwiązaniem. Muszę znaleźć pracę za granicą bo inaczej nie pospłacam rzeczy w wyznaczonych terminach a poszukiwania przez agencje/strony typu pracuj.pl itd. ida mi slabo. Pracy potrzebuję właściwie na wczoraj. Czy jest tutaj ktoś z takimi znajomościami i byłby chętny mi pomóc? Najrozsądniejsze wydają się Niemcy i magazyn albo ogólnobudowlanka. Mam 21lat, jeżeli chodzi o prace fizyczna lub wytrzymałość to nie mam problemów. Mam prawko , jezyk ang zaaw, niemiecki mierna podstawa ale w sumie szczegoly/cv podrzucilbym już na pw.
-
jak zrobisz mi loda to dam ci 5 stuw
-
za takie posty powinien leciec ban bo to nawet nie jest smieszne,
popytam firmy ktore obsluguje w banku, musze sobie przypomniec bo ostatnio ktos narzekal ze nie moze znalezc kumatej osoby do roboty, sprobuje sie odezwac, jak cos to oznacz/przypomnij.
Ogarnalbym pewnie tez kogos kto za flaszke wodki przy okazji cie podrzuci na niemcy/francja
-
Agencja w Ludwigsfelde poszukuje ludzi do pracy na magazyn pod Berlinem, ale nie wiem aktualnie jakie warunki oferują, jak jesteś zainteresowany to mogę dać namiar. Skąd jesteś?
-
Dzięki wielki. Napisałem pw.
@Askarnoh ;
-
Albert Hein w Holandii ponoc bardzo dobre warunki. Wysyla tam m.in. jakis posrednik pracy z łodzi, info od znajomego ktory pracowal kilka lat i mowil zeby uwazac na posrednictwa bo w niezle bagno mozna sie wjebac
-
Mam maila do Polki, która zajmuje się rekrutacją ludzi do pracy w magazynach Asosa niedaleko Berlina. Jak jesteś zainteresowany to daj znać.
-
@Murzin ; @udarr ; jak można to poproszę namiary na pw do tych magazynów
-
Korzystając z okazji, jaki operator w Niemczech ma najkorzystniejszą ofertę na internet? Wyjeżdzam na dwa miesiące a jednak chciałbym mieć jakis kontakt ze znajomymi przez ten czas, chociażby na messengerze.
-
Na messengera lebara da radę spokojnie, słaby zasięg, 3gb neta i 10 euro na koncie za 15 euro. Każda kartę musisz rejestrowac więc polecam uzbroić sie w polska kartę, mieć coś na koncie i poprosić kogoś o pomoc z zarejesrowaniem się.