-
Lagi, przycięcia
Siema. Mam pewien problem otóż co chwila mam taką zwiechę pdoczas gry i postać staje. Trwa to kilka sekund 3-4 i dalej odcina. Dzieje się to dość czesto, bo co kilka minut. Internet mam dobry, bo na stancji 30mb a w domu rodzinnym 20mb i dzieje się to w obu miejscach na dwóch różnych komputerach. Nie grałem kilka lat w tibię, ale pare lat temu jak grałem na tym samym internecie to nigdy tak nie było.. Może trzeba coś w ustawieniach zmienić? Pozdrawiam.
-
Jak grasz na rl tibii to się przyzwyczaj do lagów :D
-
tez zalezy od servera są usa i europejskie na usa ofc beda lagi
-
z ekipy 5/6 osob na tsie tylko ja mam podobny problem, dostaje scine wyskakuje pasek odliczajacy 60 sekund po czym gra sie odcina i to totalnie randomowo czasami 3 razy w ciagu minuty czasami raz na 2 godziny, jeszcze zadnej solucji do tego nie mam :/
-
naprawili coś, ale przy okazji musieli cos zjebac, wiec poczekasz sobie, jak spadnie ilosc graczy, a oni zaczna reagowac
-
mozliwe ze masz cos zjebane z karta sieciowa i gubi polaczenie?
-
Więc teraz mówicie, że lagi na rl tibi to normalka? @Pan Ryba nie mam żadnego problemu z kartą sieciową i internet nie gubi połączenia.
-
Zobacz ustawienia graficzne w kliencie.
Pozmieniaj sobie z open GL, na directx albo odwrotnie (zależy jak masz ustawione).
Spróbuj wyłączyć V-sync. Niektórym to pomagało z tego co czytałem.
Wyłącz wygładzanie i zobacz jak będzie gra szła.