Siema chciałbym kupic sobie głosniki 5.1 do 400-450zl cos polecicie adekwatnego jakoscia do ceny ? za pomoc zielony :)
@ps
bym zapomniał chciałbym je powiesić w kątach pokoju :)
Wersja do druku
Siema chciałbym kupic sobie głosniki 5.1 do 400-450zl cos polecicie adekwatnego jakoscia do ceny ? za pomoc zielony :)
@ps
bym zapomniał chciałbym je powiesić w kątach pokoju :)
miejsce wybrales najgorsze jakie tylko moze byc dla glosnikow
za ten hajs to bedziesz mial zestaw 2.0 do przeklniecia, w 5.1 nie ma sie co pchac
kup microlab solo 6c
a jesli jestes uparty to wybierz cos z logitecha
Potwierdzam, nie stać się na sensowne 5.1. Najtańsze co znajdziesz i nie będzie kompletnym wyrzucaniem kasy w błoto to chyba Geniusy SW-HF5.1 5200 za nieco ponad 600 złotych.
A jaką masz kartę dźwiękową od tego zacznijmy, dopiero co miałem Edifier R1280DB i się mocno rozczarowałem jakością dźwięku, i jednak będę musiał wydać te 900zł na Edifier R2730 DB
A łączyłem z PC optycznym do Asus Xonar DX i BT z notebookami. Jestem fanem nieco bardziej energetycznych kawałków Linkin Park/System of a Down/Papa Roach/Limp Bizkit i tutaj jakość brzmienia rozczarowała, o ile spokojne vocale jak Simon&Garfunkel/Bob Dylan/Jimi Hendrix/Leonard Cohen jak najbardziej to w ogólnym rozrachunku 5/10.
No i co w tym dziwnego ze na danym sprzecie dany gatunek brzmi gorzej / lepiej niz inne? Jak zlozysz sprzet do HH z solidnym pierdolnieciem basem, to w metalu masz jeden wielki lomot i brzmi jak gowno. A znowu jak brzmi dobrze metal, to HH nie da takiego fajnego efektu jak powinno.
alternative rock, hard rock żaden tam heavy metal ostry :)