Siema jest jakiś sposób na trapowanie botów na mostku na roshu? bo chciałem sbie tam pobiegać ale tylko rano wolne a później boty latają na zmianę;/ a praca nie pozwala na na grę rano
Wersja do druku
Siema jest jakiś sposób na trapowanie botów na mostku na roshu? bo chciałem sbie tam pobiegać ale tylko rano wolne a później boty latają na zmianę;/ a praca nie pozwala na na grę rano
Bociłem tam nie pamietam na jakim lvlu, ale coś w okolicach 180-200 lvl i 200ek nie mógł mnie zabić, chociaż miałem 2-3 na sobie. Zasada jest taka,ze musisz zlurować ich jak najwiecej, ale ja mialem taki skrypt,ze postac sie blokowala po lewej stronie na sqm co tylko chyba 2 mnie mogly bic. Jesli koles ma z 250 lvl i dobrze ustawione leczenie to mozesz zapomniec o jego deadowie, chyba ze go spingujesz i sie nie wyleczy.
z tego co pamietam, to ciezko jest zbloczyc bota na mostku, chyba, ze drugim charem tam na lewo w 1 sqm. :D
Sprawdz skrzynki czy przechodzi przez nie, jezeli nie, to sproboj na mw go porobic, jak mie to red mode, blokuj i full spawn mu daj