Czy możecie polecić jakiegoś dobrego darmowego antywirusa? Chciałbym przeskanować kompa. Chyba że mogę dostać gdzieś Kasperskiego za darmo np na miesiąc?
Wersja do druku
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego darmowego antywirusa? Chciałbym przeskanować kompa. Chyba że mogę dostać gdzieś Kasperskiego za darmo np na miesiąc?
Malwarebytes
Tak jak wyżej Malwarebytes od siebie także polecam
z jakiej pewnej strony można go pobrać?
http://pl.lmgtfy.com/?q=Malwarebytes
Pierwszy z brzegu? serio chłopie jest 21 wiek, z zapytaniem jak się obsługiwać wiadomą rzeczą też będziesz google o to pytał?
Panda jest bardzo dobry @Crus ; potwierdzi
Potwierdzam, najlepszy antywirus to Panda, w dodatku live support caly czas online, a na forum mamy specjaliste @Crus ;
Kurwa śmieszki XD
Ale faktycznie Panda ma też antywirusa darmowego, nie daje on tyle opcji co te płatne wersje, ale i tak możesz z tego korzystać.
Dodatkowo możesz użyć darmowego programu Pandy do skanowania zaawansowanego, znajdziesz go pod tym linkiem: http://www.pandasecurity.com/usa/support/tools_homeusers.htm
W sumie dajemy go klientom gdy mają jakieś wirusy, które sama Panda nie może usunąć, także powinno się sprawdzić jak chcesz coś przeskanować.
Also, możesz do mnie zadzwonić na linię Pandy i Ci sprzedam 50% taniej :kappa
serio mówię XD
A Panda nie jest dość ciężkim antywirusem? Pytam z ciekawości, bo takie ploty słyszałem
Była i prawdopodobnie nadal jest, ogólnie to raczej przeciętniak. Na pewno jeśli o darmową wersję chodzi.
Eset nod 32 online only
Jeśli chodzi o darmową wersję, to tak, i ogólnie skany Pandy trwają trochę długo, natomiast duża część problemów, jakie ludzie mają z Pandą, to są głównie z przyczyny użytkowników, tj. źle zainstalowane, źle skonfigurowane, źle przeczytane.
Jakby wziąć 100 problemów z Pandą z jakimi ja się spotykam w pracy, to myślę, że (odejmując po prostu prośby o refund/anulowanie subskrypcji/anulowanie automatycznego odnawiania licencji) 80-85 przypadków jest związane z powyższymi i 85% z nich rozwiązuje się reinstalką lub usunięciem całkowitym i potem instalacją na nowo.
to co polecacie w końcu? co to za panda? XD
ja mam AVG i jestem zadowolony
czy ten malwarebytes zawsze tak długo skanuje? Bo mi się zatrzymało na 78 950 obiektach i niby dalej skanuje ale te przeskanowane obiekty nie idą w góręZałącznik 359309