-
vikingmobile
elo,
https://mobilevikings.pl/pl/#viking29nolimit
oferta taka że chyba nikt tego nie przebije
za 29 zł 16 GB internetu + wszystko no limit
brałbym to jak pijak wódke, tylko pytanie do osób które są już w tej sieci, są jakieś problemy?
jak z zasięgiem, z jakiej sieci oni korzystają? tzn infrastruktury której sieci?
proszę o jakieś komentarze merytoryczne,
dzieki
-
Mocne. Moje 7GB w Virgin i płatne MMS to już trochę kicha za te 29zł widzę. Tylko co z tego jak internetu zużywam z 3-4GB a MMS nie wysyłam. Czekam aż ktoś da takie ficzersy ale za przykładowo 20zł, neta mogę mieć i 5GB, wątpię żeby ludzie korzystali tyle z neta mobilnego i oni o tym wiedzą i windują ile wlezie tego neta zamiast cenę obniżyć.
-
Dla mnie 6gb za 25zl w play najlepsze, zawsze mi zostaje z polowa internetu bo glownie korzystam z wifi
-
Ja potrafię 17 GB rozpierdolic w dwa trzy tygodnie nie słyszałem o tej sieci. Dawajcie znać jak ktoś korzysta bo wyglada spoko
-
czy kupienie karty 29no limit zobowiazuje do comiesiecznych splat? jak abomanemt/mix? czy ta karta jest jak starter bardziej? doladowania kiedy sie chce i ile sie chce?
-
moj brat ma, zaniedlugo sam przechodze. Korzystaja z tej samej infrastruktury co play. Co ciekawe to, że niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc i tak da;ej.
Jezeli malo korzystasz z wifi albo podlaczasz komputer do hotspotu z telefonu to przyda sie wiecej GB
@up chyba tak, to jest tak ze wpisujesz jaki pakiet chcesz z tego co pamietam. moze jutro zamowie to sie dopytam go
-
15 gb + 3 gb jesli macie ustawione autodoladowanie co daje 18gb/miech
nie uzyty net sie stackuje
problemow z niczym nie posiadam
za 29 zl NO limit macie wszystko i wszedzie za darmo ale srodki na konice 0 zl, wiec zadnego smska se nie wyslecie na zadne uslugi czy cos
ja mam 29 zl standard i nie zuzywam tych 29 zl nigdy, nie wiem czy w ogole zuzylem ponizej 15 zl
-
ja korzystam
to jest w jakis sposob polaczone z playem, bo ludziom w playu ktorzy maja nielimitowane do playa jak do mnie dzwonia liczy wlasnie jak do playa, chyba ze to z innego powodu
co do zasiego tu sie nie wypowiem bo mam chujowy telefon z chin i on sam w sobie ma slaby zasieg, ale siostra z dobrym telefonem ma zasieg wszedzie
jak korzystam z oferty gdzie doladowuje za 19ziko telefon i za to dostaje 19 zl na konto i waznosc bonusow na 30dni (rozmowy bez limitu do wszystkich, 2 czy 4 gb neta) gdzie naruchalem przez rok jakies 200zl na koncie i teraz od pol roku nie doladowuje bo lece z tamtej kasy
-
ja płacę 19 za 2msc bo do wszystkich pierwszy miesiąc mam gratis, a zużyć te internety to trzeba się naprawdę postarać, nie dość że zapomnieć o wifi w telefonie to jeszcze katować na nim filmy zamiast na tablecie
polecam ten styl życia
-
w nju mobile masz aktualnie też za 29 zł: sms, mms, rozmowy- bez limitu i 10 gb neta, które rośnie im dłużej u nich jesteś- po 6 miesiącach 20 gb, po roku 25 gb, po 2 latach 30 gb
http://www.njumobile.pl/oferta/inter...egoly_gigabaki
mam neta do tabletu z nju internetowy i w sumie polecam
-
w sumie mi w virgin dali promocje 3 GB internetu dodatkowo, więc w sumie wyjebane i nie przechodze, ale dzięki za opinie
-
Na ile jest umowa? Wie ktoś? Bo nie chce mi się czytać tych 4125623 regulaminów.
-
-
Czyli jak mi się znudzi ich oferta to po prostu na następny miesiąc nie doładuje, tak?
-
tak, przenosisz się gdzie chcesz kiedy chcesz