Witam,
Poszukuję stron www/ osob ktore potrafią odjebać zajebiste CV.
Ktoś cos słyszał? Mam swoje CV napisane ale jest ono "suche'
Pozdrawiam
Michal
Wersja do druku
Witam,
Poszukuję stron www/ osob ktore potrafią odjebać zajebiste CV.
Ktoś cos słyszał? Mam swoje CV napisane ale jest ono "suche'
Pozdrawiam
Michal
pracuj peel
eee, miesiac temu pisales ze zaczynasz prace i bedziesz programowal w pythonie, cos Ci nie pyklo tam ze cv piszesz? ;p
ja swoje pisalem metoda wez kilka cv z neta i je modyfikuj wybierajac glowne, najwazniejsze punkty, potem dopisz swoje rzeczy i zweryfikuj czy jest ok na jakims forum typu 4programmers albo cpp0x co pozmieniac
ale chodzi o stronę wizualną czy zawartość? jak to pierwsze to interviewme polecam a jak to drugie to chyba też się tym tam zajmują ale nie korzystałem
chodzi o wizualność, tekst wiadomo najlepszy ten pisany samemu :)
ja bym się z tym nie zgodził chyba, że ktoś ma wiedzę w tym temacie i wie jak się pisze cv, jakich używa zwrotów, jak coś przedstawić korzystniejszym niż jest w rzeczywistości itd itd... warto nad tym popracować bo często hrowcy przeglądający cv mają średnie pojęcie o tym co w nim jest więc trzeba ich pojmowanie pewnych spraw uwzględnić przy pisaniu
mycv.pl
To ja dodam od siebie, że w takim cv nie powinno się wpisywać poprzednich prac jakie wykonywaliśmy jeżeli nie mają nic wspólnego ze stanowiskiem o jakie ubiegamy
No chyba, że się jest dopiero co po szkole i nie ma się co tam wpisać to warto wpisać każdą pracę jaką wykonywaliśmy - czy to magazyn, jakaś pomoc na budowie itp. Przynajmniej świadczy to o tym, że już zetknąłeś się z pewną odpowiedzialnością, wykonywałeś jakieś polecenia itd.