Cześć,
Ma ktoś może z Was Internet i TV w UPC z modemorouterem Horizonem?
Na internecie tylko negatywne opinie, bo przecież zadowolony klient nie piszę opinii dlatego napisałem tutaj.
Można choć ktoś z Was ma dobrą :D
Wersja do druku
Cześć,
Ma ktoś może z Was Internet i TV w UPC z modemorouterem Horizonem?
Na internecie tylko negatywne opinie, bo przecież zadowolony klient nie piszę opinii dlatego napisałem tutaj.
Można choć ktoś z Was ma dobrą :D
Mam i w sumie nie mogę powiedzieć o nim złego słowa.
A nie, w sumie dwa razy miałem sytuację, że po włączaniu pojawił się napis "proszę czekać" i wisiał tak z pół godziny.
internety maja stabilne, ale dość spory ping (40-45 w lolu, ~10s do WP gdzie u poprzedniego ISP było 28-32 i 0-1 wg windowsowego pinga)
co do TV to nie wiem, ale i tak nie mają nic ciekawego poza kilkoma kanałami w najwyższym pakiecie
Mam od roku internet + ten najbiedniejszy pakiet TV, który dają w standardzie i w sumie nic się nie dzieje. Ani razu nie było żadnej awarii czy przerwy w dostawie, wszystko śmiga bez problemu.
ja mam osiedlowy za 55zl (bez umowy lol) i mam 1-2mb sciaganie na torrentach max, ping w miare stabilny. Zastanawiam sie czy nie ma lepszych ofert obecnie na rynku.
Rozwazalem nawet internet mobilny za 25zl ponoc mozna dostac juz i jest nezly, tym bardziej ze mieszkam w centrum miasta. Boli mnie natomiast ze tam jakies ograniczenia sa i przy sciaganiu filmow troche lipa + jakos mam wrazenie ze tam wiecej sledza na jakie strony sie wchodzi
Internet działa dobrze, co do telewizji to głownie chodzi o nagrywarkę - jak chcesz nagrać 2+ programy w tym samym czasie to musisz wyłączyć tv co jest dosyć rakowe. Poza tym dekoder potrafi przyciąć się, uszkodzić nagrane programy itp. Pakiet programów też jakiś super nie jest i trzeba dopłacać za c+, eleven, hbo itp
Teraz mam jeszcze gorszy pakiet TV :D a głównie pytam o internet :) to biere.
@Nextpro ; jaką prędkośc neta masz? jaki wynik na speedtest.net ?
@Nextpro ;
I ile masz w umowie prędkości neta?
Nie wiem nawet, nie ja to ogarniam
nie mialem horizona ale internet dzialal bez zarzutu przez jakies 3lata