Nie limitowane rozmowy i smsy, dużo netu i telefon za 1zł, będę przenosił numer z karty.
Telefon i tak będę sprzedawał bo mam teraz dobry ale muszę na serwis oddać.
Wersja do druku
Nie limitowane rozmowy i smsy, dużo netu i telefon za 1zł, będę przenosił numer z karty.
Telefon i tak będę sprzedawał bo mam teraz dobry ale muszę na serwis oddać.
na ile miesięcy umowa i ile chcesz maksymalnie miesięcznie płacić?
Najlepsza i najtańsza bedzie w Play
Nielimitowane rozmowy, smsy i internet - 75zl u innych operatorow 80zl. Z telefonem
Link do wyboru telefonów:
Daj sobie zakres do 2zl.Kod:http://www.play.pl/telefony/telefony/?oid=4000782099
Edit:
Umowa oczywiscie na 2 lata
To jest najtansza oferta...
Czego Ty sie spodziewasz jak chcesz telefon do abonamentu? Taniej nie dostaniesz, bo sieci musi sie to oplacac. Skoro masz telefon to nie oplaca Ci sie brac umowy z telefonem, bo zawsze placisz 20zl wiecej za telefon. 24x20=480zl, a te telefony za 1zl kosztuja zazwyczaj 400-500zl.
ew. 10GB internetu za 60zl.
Wejdz sobie na strone komorkomat.pl i tam popatrz sobie jak to wyglada.
A jezeli kilka GB internetu dla Ciebie to 2GB to w Orange masz za 30zl umowe.
branie w dzisiejszych czasach tel na umowe, gdy w pol roku oferta potrafi sie zmienic diametralnie to idiotyzm
ja mam mix w play i za 30zł mam nielimitowane rozmowy do play/60 minut do reszty, 2gb neta/sms do wszystkich za free i do tego mogę wykupić za 20zł nielimitowany LTE, to jakim cudem niby w play teraz za 80zł jest wszystko no limit... trochę za drogo chyba co?
Bo te nielimitowane lte to dziadostwo. Podciśnieniowe sobie te 2gb poza lte i wtedy już nie masz tego nielimitowane lte.
Nie rozumiem (?)
Czemu dziadostwo? Używam tego od 1,5 roku jako normalnie stacjonarnego neta i oprócz tego, że w Play jest chyba najgorszy internet LTE w tym kraju to nie narzekam...