Stawka za prace przy komputerze
elo, sprawa wyglada tak, ze pracuje w pewnej firmie jako sprzedawca/doradca klienta, jestem sam na sklepie i ogolnie wszystkiego pilnuje. Zarabiam sobie tutaj na czas nieokreslony srednio 2300 netto.
I teraz tak, zaproponowalem wlascicielowi ze moge w dni wolne od pracy (przy 12 godzinnych zmianach wychodzi ok 15dni pracujacych na 15 wolnych) moge z domu na komputerze dodawac nowe produkty na nasza strone internetową i zmieniac opisy tzn. troche copywriting z tym ze wystarczy zmienic opis z innych stron badz dodac cos od siebie, wiedze mam w tym zakresie wiec tekst powiedzmy bede redagowac, pewnie jakies aktualizacje tez bede wprowadzal.
Praca prawdopodobnie bedzie na dodatkowa umowe zlecenie albo jako premia do tej umowy co mam. Bede rozliczal sie w godzinach, wiec troche tez to na zaufanie, choc pewnie latwo ocenic co ile moglo zajac. Ile zaproponować sprawiedliwie za taka prace?
Praca w domu, 3-4 godziny dziennie, jako dodatkowa, wymaga troche mojej wiedzy i inwencji tworczej. Jest to pogodzinach a czas sobie cenie (mlodszy nie bede). Osobiscie myslalem nad 12zl netto za godzine ze bedzie i sprawiedliwe i oplacalne
sa torgi w stanie podzielic sie wiedza/doswiadzceniem ile taka praca powinna kosztować pracodawce i przede wszystkim jak uargumentować moją propozycje? Mysle ew. czy nie zaczac od 13zl zeby potem ugodowo na 12 zejsc jesli zaproponuje 10. Ponizej 12zl netto chyba sie nie zgodze