-
Problem z myszką
Panowie kupiłem sobie nowy myszek, a4tech bloody v7m, ściągnąłem programik do niej i mam pewien problem, mianowicie na początku klikając lewy przycisk myszy tylko czasem się klikało w komputerze, teraz już coś tam poklikałem w programie i niby jest lepiej ale lekko klikając na przycisk nie zawsze zaskakuje, dopiero jak kliknę trochę mocniej. Jak to zmienić? jestem zielony jeżeli o to chodzi, to pierwsza myszka w której w ogóle muszę używać program więc nie bardzo wiem co zmienić? Przy np zaznaczaniu tekstu to w ogóle się nie da nic zrobić lub przy przewijaniu strony
-
Program nie jest obowiązkowy, to tylko dodatek. Sprawdź na innym komputerze bez tej aplikacji czy problem również występuje - jeśli tak to winowajcą jest fizyczne uszkodzenie. Prawdopodobnie prawy switch pod przyciskiem, w takim wypadku myszka jest do wymiany/reklamacji gwarancyjnej.
-
To samo na laptopie jest. Ok, dzięki. Masz może polecić jakąś myszkę w tej cenie? (120zł) w media markcie. Najlepiej taką do cs go, wiem, że za tą cenę nie będzie to kozak myszka ale zależy mi chociaż na takiej średniej
-
Podaj sklep (miasto/miasto + ulica) to przejrzę ofertę na stronie internetowej.
-
-
Straszna bieda w tym MM, albo wymieniaj na inny model tego co kupiłeś teraz albo dorzuć do:
https://mediamarkt.pl/komputery-i-ta...olcano-mc-gmx4
Chociaż w innych sklepach kosztuje ona 120-129 złotych... No albo Rival 100, koszt identyczny ale tez w innym sklepie.
-
Myszek wymieniony, śmiga. Dziękuje za pomoc @Przemo ;