Był ktoś? Jak wrażenia? Teoria sprawdza się w praktyce? Faktycznie można przeżyć to co obiecują? Rozumiem, że mężczyzn trochę więcej, ale serio jakieś panie skorzystają z darmowej wejściówki na bukkake party?
Wersja do druku
Był ktoś? Jak wrażenia? Teoria sprawdza się w praktyce? Faktycznie można przeżyć to co obiecują? Rozumiem, że mężczyzn trochę więcej, ale serio jakieś panie skorzystają z darmowej wejściówki na bukkake party?
Ale czy torg jakiś chodzi
A matka wie że chodzisz na takie sprośne rzeczy? Weźcie tego filipa opanujcie takie tematy na poważnym forum katolicko-młodzieżowym
Syto, nie wiedziałem że na naszym podwórku oficjalnie funkcjonują takie rzeczy, ludzie są o wiele niżej niż zwierzęta
to prawda, ze na takich imprezach sa głównie janusze i grazyny + troche obleśnych samotnych typów? studentki raczej w takie miejsca nie chodza xdd
z tego co na tym o2 pisza to same przegrywy tam chodza albo typy po 40 xD
ja parę stron przeglądnąłem na o2 to bardziej ludzie/pary koło trzydziestki niż po 40, nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się że w takich klubach różnorodność ludzi może być dość spora, gdyż swingerstwo jest rodzajem fetyszu i raczej żadna grupa ludzi typu janusze i grażyny nie ma na to monopolu(nawet bym powiedział że może być tam mało januszów i grażyn ze względu na kompleksy oraz "to co ludzie pomyślą")
ale w sumie to chuja się znam xD ale forum ded to se chciałem posta jebnac nk sprostuje jak coś
Kto z cwksu? niech pójdzie i sprawdzi :(
Nie wiedziałem, że istnieją takie lokale w Polsce. Jest gdzieś jeszcze taki?
wkręciłem się i czytam te komenty na o2, widzę nieźle się tam dzieje
To jakiś torg chętny? W sumie grotkę bym komuś pozwiedzał
Moze torgowy meeting w lavie?
tylko trzeba się w pary dobrać to taniej wyjdzie