-
Gra przygodowa/akcji
Siema szukam jakiejś ciekawej gry przygodowej (jakieś elementy akcji mile widziane). Bardzo dobrze wspominam grę Runaway więc może coś w tym stylu. Jakieś propozycje? Najlepiej coś co bym uciągnął na moim laptopie (i5 5200, 4gb ram, geforce 940m). Zakupiłem ostatnio Sherlocka Holmes'a Zbrodnia i Kara ale jakoś mi nie podszedł.
-
W sumie nie wiem pod co się zalicza ta gra, ale poczytaj sobie o Dishonored, może Ci podejdzie. Bardzo fajna fabuła, chyba że ktoś gra klikając cały czas 'pomiń' na dialogach, to za dużo nie wyciągnie z niej
-
w sumie to bardziej chyba zrecznosciowka/akcji i nie wiem na ile aktualna (katowalem to na xboxie kilka lat temu i bardzo dobrze wspominam), ale obadaj sobie mirror's edge
-
Alice Madness Return moja kobita w to grywala ;d taka przygodowa z tego co widzialem
-
Syberia, Syberia 2 i ma wyjścia trzecia odsłona tej wspaniałej gry. Jest to przygodówka Point&Click. W grze jest masa logicznych zagadek. Jeżeli Ci to nie przeszkadza i lubisz gry tego typu to polecam z całego serca.