Siema
na dosc dobrym kompie co jakis randomowy czas mam zacinki na tibii, normalnie gra lata na cliencie 11 w 150 fpsach. Dodam ze jest zainstalowana na SSD.
Server Antica.
ktos cos?
Wersja do druku
Siema
na dosc dobrym kompie co jakis randomowy czas mam zacinki na tibii, normalnie gra lata na cliencie 11 w 150 fpsach. Dodam ze jest zainstalowana na SSD.
Server Antica.
ktos cos?
cipsoft
cipsoft testuje ponoc jakies oprogramowanie? nie wiem jak to nazwac niech ktos mnie poprawi (servery? zabezpieczenie? program antyddosowy?) ale wplywa to na nasze poruszanie sie w tibii ale kickow przynajmniej nie ma i zapewne dojda do perfekcji dzialania niebawem
Dokładnie, kilka dni temu Cipsoft wprowadził dla każdego klienta (działa to nawet, jeżeli masz wyłączoną protekcję na v.11) zewnętrzną ochrone DDoS. Być może masz przez to te ścinki. Zobacz może czy na v.10 nie masz takiego problemu. Bo od jakiegoś czasu na jedenastce, tego typu problemu są co chwile, mimo wszelakich poprawek XD
na v.10 dziala idealnie, troche szkoda chcialem potestowac v.11.
Ogólnie wiedzą sami o tych przycinkach, wczoraj jak padłem około godziny 21 to po ~15min przywrócili mi stracony exp i skille z informacją, że prawdopodobnie gleba była przez lag/kick. Mam nadzieję, że jakoś to ogarną bo utrudnia expa :/