pracowal ktos tam moze i wie jak sie robi taka wieprzowine co dodaja do sandwicha? fajne mieso w strukturze, slodkie i smaczne
nie mam okazji tam jesc czesciej niz raz na miesiac ;cc
Wersja do druku
pracowal ktos tam moze i wie jak sie robi taka wieprzowine co dodaja do sandwicha? fajne mieso w strukturze, slodkie i smaczne
nie mam okazji tam jesc czesciej niz raz na miesiac ;cc
Pracuje z ziomkiem obecnie ktory robil 2 lata w subwayu to spytam w niedziele i moge dac odpowiedz w niedziele wieczorem. Z tymze jak juz z nim gadalem to te wszystkie kurczaki teriyaki, fajita przyjezdza wszystko gotowe (w srednich warunkach i malo apetycznych) i oni na miejscu nic z tym nie robia
Przyjeżdża to gotowe (najprawdopodobniej). Kwestia smaku niedopodjebania tkwi tam w sosach, nie w mięsie.
no raczej marynacie, bo jadlam bez sosu
ale w ogole to mieso tez ciekawe jak skrojone, czy mielone czy co, bo nie bylo wlochate ani mulące
szkoda ze gotowe, kurdeeeeee :D
rzadko mi cos smakuje
hm to moze pracowal ktos w miejscu skad to przywoza?:DD
a ta wieprzowina to jest przypadkiem pulled pork?
pod tym haslem sobie poszukaj przepisow
raczej nie, to byl chyba plaster miesa, nie zagladalam do srodka bo zjadlam zanim ogarnelam ;d
ale sprobuje w sumie, moze nie wygladalo tylko thx
Nie jest to moze subway ale pracowalem w miejscu w ktorym przechowywane bylo "mieso" z fabryki kurczakow, a w srodku byly lapki tych kurczakow I mialo to naklejki mcdonald, w mcdonaldzie tez juz wszystko gotowe przyjezdza, wiec moze lepiej nie wiedziec z czego to jest, bo te nuggetsy z maka ktore wiekszosci ludziom smakuje to bankowo sa z tych lapek xd