-
Asura Palace
Hej,
Mam 160 ek (105/100 bez eq), a brat ma 180 ed (81 mlvl bez eq). Widziałem taki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=zaXWVHFEimY&t=155s
Czy dźwigniemy coś takiego, czy będzie stanowiło to ryzyko? Oczywiście na filmiku bot, a my gramy ręcznie. Jakie eq proponujecie?
Ewentualnie myślimy o lower Roshamuul, tylko nie wiem po ile potworków brać na klatę. Na 152 lvlu zszedłem na combo (nie pamiętam ile tam tego było).
-
Siema, no dacie radę, ed eq na m lvl, knight na defa ,ed rzuca krzaki, sioha wali ava
co do rosha to max 5 potworków i ustawiać się jakoś tak żeby nie dostawać od wszystkich wave + garlic neckle, przydadzą się też fire bomby
-
Z takimi lvlami będzie trudno, radziłbym zabrać jeszcze ms'a do ekipy.
-
asury bez lurowania całych pięter ujdzie chociaż jak się krzywo zrespią to i bez lura na 1 czy 2 piętrach bywa gorąco, rosha zdecydowanie na nie chyba, że po 2-3 ale nie wiem czy to ma sens
-
Asury jak najbardziej, wale navi na asurach (bot) od 190 edem i 198 ekiem ;p. UHP na 1200-1300 hp ustawione ;p.
Rosha nie ma sensu na tym levelu.
-
Panowie, serdecznie dzięki dla wszystkich za odpowiedzi. Gdzie wg Was mogę wycisnąć zatem najwięcej expa/h razem z ed?
-
grimwalle/hellspawny/katakumby jak są golemy/nightmary krailos
-
chciałbym się podpiąć pod pytanie apropo grimvale.
Jaki tam obrać route żeby wyciągnąć jakiś solidny exph? Ostatnio byłem ja 200ed +150ek to ledwo 500kh robiliśmy, kiedy na asurach z biednym lurem z palcem w d było 800+ (i mówie tu o duo a nie th)
-
no na grimvale jest trochę mniejsze exp, najlepsza ścieżka to chyba w kółko pomijając tą odbitkę na północy i korytarz wschodnio-południowy, tak żeby się nigdzie nie cofać i ubić wszystko roomy "w środku", można wyjść na -3 ubić to co jest przy schodach i dalej jazda a jak resp nie wyrabia to -3 też wybić, też tam trochę tego lata