Witam! Wiem ze jest osobny temat ale zalezy mi na czasie moglby ktos polecic jakis laptop w cene okolo 1000 zl? Potrzebuje go glownie do internetu i okazjonalnie zeby podlaczyc do tv i ogladnac film
Wersja do druku
Witam! Wiem ze jest osobny temat ale zalezy mi na czasie moglby ktos polecic jakis laptop w cene okolo 1000 zl? Potrzebuje go glownie do internetu i okazjonalnie zeby podlaczyc do tv i ogladnac film
Asus e200H. Bezkonkurencyjny w tej cenie
wlasnie zapomnialem dodac ze chodzi mi o cos z matryca 15 ~ @abaahul ;
Nie ma co kupować takiego laptopa. Za 2 lata będzie szrotem. Sam próbowałem kiedyś polować na takiego cudaka i nie ma sensu. Samo korzystanie z internetu wbrew pozorom nie obciąża komputera w tak małym stopniu jak kiedyś, a po co się denerwować.
moze jakis uzywany w tej cenie? dostaniesz sobie za 700 ziko jakis 2-3 letni lapek pokroju mojego (asus x550v), to do tysiaka sobie nawet wymienisz dysk na ssd i oddasz gdzies do serwisu zeby wyczyscili z kurzu jak sam nie dasz rady i masz rakiete, na ktorej pograsz nawet w jakies gry
Też mówiłem sobie że przyda się coś większą matryca, ale po kupnie małego lapka wszyscy chcą takie same, hahahaha :D Jest wysyatczająco duży żeby wygodnie z niego korzystać, a możesz go zabrać ze soba dosłownie wszędzie. Dodatkowy atut tego lapka, to okropnie długo trzymiąca bateria. Jak w nocy naładuję, to cały dzień korzystam bez podłączania do ładowary (internet, muzyka, podświetlenie amtrycy 80%) W chwili obecnej komputer podaje, że baterii wystarczy mi na 11h (88% naładowane)Cytuj:
wlasnie zapomnialem dodac ze chodzi mi o cos z matryca 15
Szukaj jakiś poleasingowych lapków + wrzuć później w niego ssd - najrozsądniejszy wybór.
Po leasingowe tylko i wyłącznie z rozbudową do 8GB RAM i dysk SSD ok 120GB lub więcej
ktos cos?
Po pierwsze nie podałeś, czy ma być z systemem czy bez niego.
Po drugie podałeś tylko wymiar matrycy.
Po trzecie nie podałeś czy ma być nowy czy używany.
Po czwarte poszukaj najlepiej poleasingowych, bo za taką cenę to może być problem ze znalezieniem czegoś nowego i mającego 15 cali.
http://amso.pl/pol_m_Poleasingowe_Laptopy-188.html
http://www.taniekomputery.pl/laptopy_notebooki_uzywane