Zna ktoś może sposób na te kicki? Kupiłem pacca ale nie da się grać, a szkoda bo mam akurat trochę czasu.
Wersja do druku
Zna ktoś może sposób na te kicki? Kupiłem pacca ale nie da się grać, a szkoda bo mam akurat trochę czasu.
Z tego co wiem, to najlepszym sposobem na te kicki, to zmiana gry.
ew. jakies NoPing, TibiaTunnel
Pismo do uokik'u xD
Tak jak napisał Adjes jakies NoPing, TibiaTunnel, chociaż mi nie działa niestety : (
Jeśli to nie pomoze to koniec gry na rl[tak jak u mnie]
tibia tunel dziala zbawiennie, polecam
Jak myślicie, polepszy się coś po tym evencie? Pograłbym, a w ciągu godziny mam 4-8 kicków :/
Miałem to samo, kick na kicku, NOping zrobił sprawę i teraz już na lajcie biegam. Wypróbuj sobie bo 3 dniowy trial jest za free.
No właśnie 3-dniowy, a ja nie chcę wydawać co miesiąc na pacca i proxy.
kraza plotki, ze wlasciciele noping wlasnie ddosuja servery. wczesniej malo kto tego uzywal, a teraz praktycznie kazdy kto chce normalnie pograc musi to kupic wiec cos w tym jest
Jeżeli ktoś poda mi jakiś konkretny sposób na kicki, i przez kilka dni nie będę miał żadnych, przeleje mu 100 zł. Noping, tibiatunnel odpada.
Miał ktoś ostatnio laggi albo kicki? Dzisiaj wszedłem na dłuższą chwilę (ogółem coś koło ~4h) i o dziwo ani jednego lagga nie miałem ani żadnego kicka. Na WC z tego co pisałem to również cicho.
Grałem na 10, bez tej pierdoły dodatkowej anty-ddos czy coś na 11.
Jak tam u Was? Lepiej czy po prostu miałem jakieś szczęście? XD Bym pacca w końcu odpalił, ale nie wiem czy warto jeszcze
@kapicon
od 2 albo 3 dni nie ma już lagów (przynajmniej na morcie)