Siema, nie wiem co kupić Xperia XA, M5 czy coś z Huaweia P9 albo Honor 7 lite? Czytam i czytam o nich i już sam nie wiem.. bardziej się skłaniam ku Huawei bo ma czytnik linii papilarnych :D
Wersja do druku
Siema, nie wiem co kupić Xperia XA, M5 czy coś z Huaweia P9 albo Honor 7 lite? Czytam i czytam o nich i już sam nie wiem.. bardziej się skłaniam ku Huawei bo ma czytnik linii papilarnych :D
dwa pierwsze to bym odrzucił z miejsca. Huawei P9 tak ale lite bo na standarda Ci nie starczy. Honorów nie znam wiec sie nie wypowiadam.
Jakbys dolozyl pare zloty to fajny jest samsung a5 2016 z doswiadczenia moge polecic. ew. cos z aliego w dobrej cenie mozesz wziac xiaomi jakies np.
a czytnika to raczej malo sie uzywa, fajny bajer ale na tym koniec. Po pewnym czasie nie bedziesz stosowal pewnie jak Ci kilka razy nie zadziala i bedzie trzeba pin wpisac i tak i tak xd
Ja w Xiaomi mam czytnik z tyłu, co jest genialnym wyjściem i tylko tego używam, polecam też również zorientować się w telefonach Xiaomi właśnie :)
Samsung Note 3 LTE - ps mam na sell nowy prawie
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi...ote-3-Pro.html
Sam mam i sobie chwale
2017 a ludzie dalej wybierając telefon rozważają tylko androida XD ale niestety zdaję sobie sprawę, że to nigdy nie upadnie bo większość telefonów jest na androidzie a jakby każdy z iosem biegał to by było nudno
dołóż trochę i kup używanego ip 6
do Xiaomi mam jakiś opór jest mi po prostu mało znana.. a w iphone bateria jest kiepściutka :P i za używkę z 1450zł trzeba liczyć w jakimś ogarniętym stanie. no i te ograniczenie pamięci bez możliwości wsadzenia karty to totalna porażka
xiaomi redmi note 3 pro / mi 5
W mojej 5 trzyma spokojnie cały dzień, czyli tak jak w normalnym smartfonie (no chyba, że cały dzień bym yt przeglądał i grał w gry, mówię tu o normalnym użytkowaniu)
A ile pamięci potrzebujesz? Raz miałem lumie 32gb wbudowanej bez slotu na kartę pamięci i ni chuja nie mogłem tego wykorzystać. Teraz mam 16gb wbudowanej w iphone, mam wszystkie potrzebne aplikacje, trochę gier, muzyki i jeszcze mam miejsce. Z resztą 32gb nie powinno być bardzo drogie ;p
Galaxy J3 za 500zł i:
-Wygląda świetnie
-wyświetlacz duży
-nie istnieje funkcja, której żałuje że nie ma- serio, czy potrzebne są nam w telefon ie czytniki linii papilarnych, skanery oka czy inne bzdury? :D
Również polecam Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32, mam go pół roku i w tej cenie nic innego bym nie wybrał