Witam,
EK 85 lvl full set, mogę kupić co lepsze na polecane moby. ED 121 lvl, 75+ ml.
Szukamy dobrego expa na duże PG. Waste wskazany. Co polecacie?
Jeśli też ewentualne znalezienie MSa coś pomoże to owego poszukamy.
Dzięki
Wersja do druku
Witam,
EK 85 lvl full set, mogę kupić co lepsze na polecane moby. ED 121 lvl, 75+ ml.
Szukamy dobrego expa na duże PG. Waste wskazany. Co polecacie?
Jeśli też ewentualne znalezienie MSa coś pomoże to owego poszukamy.
Dzięki
elo
hive, hellspawny, deeplingi, grimy po 1, workery
Od 90 Możesz powoli próbować blokować asury też :D
Hellspawny sprawdzaliśmy, ale nieopłacalne we 2, przez Plaguesmithy. Chyba, że jest jakiś resp bez to jeśli możesz wskaż mi gdzie. Chętnie bym się wybrał na Grimy, ale czy znajdzie się gdzieś resp żeby pojedynczo je walić ?
Bardzo bym Cię prosił o jakieś odnośniki do tych hunt spotów, lub ich nazwy. Zapomniałem dodać, że wracamy do Tibii po długiej przerwie, ok 6 letniej i nie znamy jeszcze tych niektórych miejscówek. Dzięki.
Tu podobnie. Widziałem jeden spot z tymi Asurami na PH niedaleko Hydr. Są to dla mnie nowe mobki. Są też jakieś inne respy ?
Grimvale , Vengoth. trochę mało hp i obrony od fizycznych u EK. od 130 będzie łatwiej ;p
Na hellspawny bierz sd-ki, albo dara albo yalahar - tu akurat nie ma problemu bo rzucasz fire bombe i można po 1 bić. Jest bardzo dużo teraz poradników na youtube powpisuj nazwy i coś znajdziesz ;]
Musisz pomęczyć te kilka lvli dla eka żebyście mogli bić coś lepszego. Ps hive jest na gray island jc
edit chodzi mi że na plagi sd weź
Old fortess (hero), elder wyrmy drefia, demonwar crypt, quary calassa, grimvale, dragon lordy na POI, serpenty i medusy goroma, banuta, hive, deeplingi, oramond west, hydry oramond.
Więcej pomysłów na tą chwilę już nie mam.