Typ transakcji: Kupno
Świat: Obojętnie
Poziom postaci: Obojętne
Profesja postaci: Obojętne
Preferowana forma płatności: PLN
Cena : Czekam na oferty
Kontakt: gg -> 8856223 / pw / w temacie
Uwagi: Nie bocone / wystawione na allegro
Wersja do druku
Typ transakcji: Kupno
Świat: Obojętnie
Poziom postaci: Obojętne
Profesja postaci: Obojętne
Preferowana forma płatności: PLN
Cena : Czekam na oferty
Kontakt: gg -> 8856223 / pw / w temacie
Uwagi: Nie bocone / wystawione na allegro
bump
bump
dalej poszukuje takowego konta!
mam 23 dni, stoi na allegro
Nie no bardziej poszukuje 50+ dni ;p. Ale moze sie skusze je zakupic na jakiegos bot-pallka by szybciej sie wylevelowal co za tym idzie szybciej profity zaczal robic jak jeszcze coiny beda mega tanie ;p. Wiec przy okazji -> jak macie wlasnie jakies konta 15+ dni vouchera jak kolega up,tez posta mozecie zostawiac ;p Ale nie za taką cene ;p Bo 20 dni vouchera + 250 tc na koncie to za 7 dych ostatnio tu na torgu wlasnie wzialem.. wiec 2 paki to przegiecie za taki 23 dni ;p.
12 dni sprzedają za 100zł na allegro, takze za 190 lekko pojdzie jeszcze jak teraz retro rusza :)
Nie no oczywiscie,ze pojdzie. Nie ma takich kont juz na allegro ostatnimi czasy wiec i jakbys za 250 wystawil to by wzieli na cisnieniu dzialajac pod presja jakby juz tuz tuz new retro bylo ;p.
Tyle,ze wiem ze mozna perelki wychaczyc czy na windbot forum czy na tibijskich forach czy allegro i kupic mozna za 2x mniej niz chcesz ;p Ostatnio tu na torgu wlasnie 20 dni,250 tc za 70 zl wzialem ;p. I pare 15 juz po 5 dyszek ;p, wiec po prostu ja rezygnuje z kupna. Powodzenia z sprzedaza anyway! :)
bump
bump
bump
Podłącze się - ile może być warte konto z trzema voucherami (razem 17 dni). Na koncie 3 postacie magiczne około 50 lvle
Jezeli niezarejerstrowane mysle ze z 7 dyszek to ze spokojem :P. Jak zarejerstrowane 50+ zl (mowie o samych 17 dniach vouchera, bo wiadomo jezeli ktos wyceni te 50+ magi to tam dodatkowy hajsik by byl dla mnie to w/e te magi ;p)
PS: Podalem ceny jakie widzialem na allegro, czyli po za allegro mozna dorwac taniej wiadome :D + sprzedac drozej haha (szweda np) ;p to w dwie strony dziala ;p.