Witam, chciałbym powrócić do tibi i szukam serwera (obojętnie czy pvp czy npvp) na którym nie ma dominando, z góry mówię ze antica odpada.
Wersja do druku
Witam, chciałbym powrócić do tibi i szukam serwera (obojętnie czy pvp czy npvp) na którym nie ma dominando, z góry mówię ze antica odpada.
Pare osob gra na Guardii,mam tam 143 rp ale skilluje juz eka do th.
Secura,Refugia popularne wśród torgowiczów.
Jeśli nie antica to polecam Securę. Fajny serwer, fajna duża liczba ludzi, nie ma takiej gildii cwaniaczków jak Dashers czy Cloud z Olympy i Harmonii, bardzo łatwo znaleźć ludzi do teamhunta,darmowe serwisy. Nie wiem jak teraz ale pół roku temu jeszcze codziennie serwerowe Warzony, generalnie nic nieprzyjemnego mnie nie spotkalo a grałem do 406 lvl
Tez polecam secure, dodam do tego co napisal kolega up ze nie ma problemu AZ takiego z botami, owszem sa, ale jest ich niezbyt duzo.
Zapraszam na guardie miła atmosfera dominanda nie ma,troche nas gra z torga także przydadzą się kolejne osoby.
Secury nie polecam, coraz wiekszy syf.
Na Refugii grałem i powiem tak dużo botów gania, na world chat same trolle i rotwormy, ale można też znaleźć miłych graczy na trade/world chat i wtedy naprawdę w teamie gra sprawia dużo przyjemności. Co do Guardi to tam też jest podobnie, no ale ostatnimi czasy chyba wszędzie taka sama norma jest.
Ja zdecydowanie nie polecam Guardi - bardzo toksyczne community, trolle, boty i masa dzieci-polaczków czujących się bezkarnie na npvp. Nie wiem jak na chwilę obecną, ale jak grałem to world chat był okupowany przez Pipsów, Redutorów i innych podobnych, którzy potrafili tylko zwyzywać Cię od dzieciaków i napinać się w gierce :D
Zaatakuj jakiś nowy server PVP, który ciągle się rozwija.
Zdecydowanie Secura
A ktos sie wypowie o Bellona? Widzialem ze duzo transferow przylecialo
@Rodenos
Polecialo dlatego zapewne ze sie dwie rzadzace gildie beda napinac miedzy soba na forum, kto wiecej ludzi ma i kto wieksze dzieci sa, po czym jedna zrobi dominando, i oprocz rzadzacej gildii i ich bot charow nikt tam nie bedzie gral. Tak niestety wyglada gra na serwerach pvp, ale tych starych. Moze jeszcze na tych nowych tak nie ma, ale to kwestia czasu (czyt. otwarcia transferow).
Jak chcesz mieć spokój to polecam Benevę, dosyć pusty serwer non-pvp.
Grałem również na Neranie, wbiłem 36lvl i nie miałem zastrzeżeń.