-
[Client][Problem]
Witam
Otóż dziś siedząc sobie na komputerze stwierdziłem ze wejdę na Torg'a i poczytam sobie o tibii i czytając doszłem do wniosku że dawno nie grałem i zagrałbym śćiągłem sobie klienta zrobilem konto, gdy chcialem zainstalować tibie najnowszą to wyskoczyło ze potrzebne są uprawnienia administratora do zainstalowania tego programu i teraz mam do was prośbe ludzie wstawcie mi gdzieś na np speedyschare (jesli istnieje jeszcze) zainstalowanego klienta tibi najnowszego tj nie tibia 11 bo hasła admina i tak nie dostane gdyż to jest komp wspólny itp itd dlatego prośba dla was Licze na was ludzie :))
ps- nie pakujcie w zipy itp bo pewnie niema zainstalowanych na tym czymś
Dziękuje z góry Podziękowałbym w jakiś bardziej namacalny sposób ale nieda rady az takiej technologii niemamy ;(
-
graj na flashowym kliencie
-
sory ziomuś, czy uważasz ze gdybym miał odpowiedni sprzęt do flascha to używałbym analoga i prosiłbym ludzi o wrzucenie na neta zainstalowanego analoga? poprostu mam takie warunki grania.
Licze na was
@edit
myśląc nad tym co napisal kolega żebym spróbował na flaschu grać to spróbowałem i niestety niemam flaschplayera i nie sciągne bo tak jak wyzej napisałem nie mam uprawnień administratora
Sam bóg niechce zebym pograłbym i wrócił do tibi :)
-
Zaraz wrzucę tylko pytanko, jak chcesz dostać te pliki bez pakowania? masz zipa albo rara? albo jaki system w ogóle? (10 ma obsługę archiwum wbudowaną)
-
-
wiesz co ci powiem,mam windows 7 a z tego co pamietam to windows xp miał funkcje wyodrębnienia plikow z archiwum czyli na chlopski rozum 7 tez powinna miec, nie posiadam zipa, win itp itd czyli lipa jesli dobrze rozumuje ?:)
-
pograne.
dziękuje niemam zipa grr czekać trzeba do wtorku ale dzięki :) bedą linki na wtorek
-
Tak łatwo się nie poddajemy xd
Łapciaj automatyczne archiwum które powinno działać bez admina.
http://www104.zippyshare.com/v/a74kQLRe/file.html
-
Juz sprawdzam Co torg To jednak torg :
@problem
może i głupi ale jest nie widze na tym zippy guzika pobierz tzn są jakieś ale to reklamy
@temat
dalej chce dostęp do administratora niestety chyba pograłem ale dziękuje za stracony czas :) nie męcze już swięta jakby nie było jeszcze raz dzięki
@temat
jeśli ktoś zna szybki sposób to prosze o napisanie jeśli zajmuje zbyt dużo czasu to olejcie to dzięki
-
Można zamknąć po co Śmiecić :)