Kiedys widzialem taka stronke gdzie sie podawalo link do profilu i ona wyswietalala wszystkie zdejcia nawet te ukryte. Mozna linka bo nie moge znaleźć
Wersja do druku
Kiedys widzialem taka stronke gdzie sie podawalo link do profilu i ona wyswietalala wszystkie zdejcia nawet te ukryte. Mozna linka bo nie moge znaleźć
Jednak to by było na tyle z waszej upojnej nocy po pysznej kolacji i tylko zdjęcia pozostają? ;)
A tak na poważnie to skoro już ktoś założył taki temat to ktoś może mi powiedzieć czy dalej działa ten sposób na znalezienie konta FB po numerze telefonu? Wiem, że kiedyś dało się coś takiego zrobić, ale nie wiem czy nadal to możliwe i jak to zrobić.
To chyba zależy czy dana osoba ma wpisany numer telefonu w swoich informacjach? Bo ostatnio wpisałem numer i mi wyświetliło tę osobę.
nie wierze, nikt nie zna? xd 2-3msc temu na wykop.peel bylo ;(
https://stalkface.com/ @Halunek ;
Czasem działa, czasem nie. Nie wiem czemu.
Podajesz numer i 3x randomowe hasło, wszystko xD @Władca Marionetek ;
Przetestowałem i ta strona działa tak średnio powiem, wręcz prawie w ogóle. Odblokowałem jedną osobę, którą miałem kiedyś w znajomych, żeby to sprawdzić i wyszukało tylko zdjęcia z publicznej galerii i z 2-3 niepubliczne, kiedy doskonale pamiętam, że zdjęć ustawionych dla znajomych miała z kilkanaście. Zgaduję, że ta stronka zwyczajnie sprawdza zdjęcia publicznie udostępnione i prywatne, które były kiedyś wrzucone komuś na ścianę na FB lub jakąś stronkę i od cała tajemnica.
EDIT:
Sprawdziłem drugą taką osobę i znowu to samo - wyświetla tylko zdjęcia wrzucone kiedyś na walla innym osobom, które teraz są ukryte na właściwym profilu, natomiast zdjęć z tego profilu wcale. To zwykł pic na wodę fotomontaż zbierający zdjęcia udostępnione w różnych miejscach, a nie faktycznie ukryte.
Ustawcie jezyk na English (US) to mozliwe ze zobaczycie troche wiecej. Zwiazane jest to z polityka prywatnosci ktora w US jest duzo mniej restrykcyjna niz w UE.