Siema, w ktorym banku bede mogl prowadzic darmowe konto bez zadnych oplat? Potrzebuje jej tylko, zeby oplacac silownie, ktora nie akceptuje pko. W zasadzie akceptuje ale musi to byc karta kredytowa. Silownia to Fitness World we Wro.
Wersja do druku
Siema, w ktorym banku bede mogl prowadzic darmowe konto bez zadnych oplat? Potrzebuje jej tylko, zeby oplacac silownie, ktora nie akceptuje pko. W zasadzie akceptuje ale musi to byc karta kredytowa. Silownia to Fitness World we Wro.
Nest bank
Ew idea bank
wait, to co ty w końcu chcesz konto, czy karte kredytową?
Nie, ja potrzebuje karty z innego banku. Ta silownia nie obsluguje mojej karty z pko, jezeli obsluza pko to tylko z karta kredytowa a ja nie mam potrzeby, zeby ja zakladac
A nie możesz płacić gotówką?
idea bank, nest bank
btw coraz mniej tych darmowych kont bez żadnych warunków
bzwbk masz samo konto godne polecenia za 0 zł bez zadnych kruczkow ale karta debetowa juz kosztuje
lub konto <20 totalnie za zero razem ze wszystkimi bankomatami itp jesli miescisz sie w tym przedziale wiekowym,
do zalozyciela tematu, na przyszlosc prosze pytaj precyzyjniej bo zawsze chetnie pomoge, ale w pierwszym poscie piszesz o koncie (pomyslalem o wyslaniu przelewu) a w kolejnym o karcie (? zeby zaplacic na miejscu).