Witam.
Gdzie można zrobić dobre PG na 133ek, skill 90/90. Mam vouchera na 5 dni i chętnie bym go wykorzystał. Aktualnie bije sea serpenty na północnym spawnie i mam 320-350kh.
Wersja do druku
Witam.
Gdzie można zrobić dobre PG na 133ek, skill 90/90. Mam vouchera na 5 dni i chętnie bym go wykorzystał. Aktualnie bije sea serpenty na północnym spawnie i mam 320-350kh.
Jeżeli masz siano na waste to możesz kupić sobie potrawkę (Coconut Shrimp Bake), zwieksza ona o 300 punktów szybkości pod wodą + oczywiście utani hur. Do tego ring na dany skill i zobaczyć jak wtedy będzie szedł exp na Sea Serpentach. Bić jeszcze z utito jak będziesz dawał radę. Wtedy na bank osiągniesz więcej exp/h
Zobaczę co ja biłem na tym lvlu, ale chyba też serpenty xd
Bez party trochę kicha pgować knighta.. Wszędzie gdzie mógłbyś iść z ED miałbyś dużo lepszy exp. Jak solo to rzeczywiście SS zostają, może DL na PoI czy nawet Fenrock, nie wiem jak tam ogarnie 130ek solo.
Możesz posprawdzać hellspawny, Behe, nowe Hero Cave (w sumie solo też tam możesz zobaczyć jak exp), War Golemy, Wyrmy, Yielothaxy, Choseny, Deeplingi, Hive, Vengoth.
Dawno nie miałem takiego lvla, więc nie pamiętam co tam się biło z edem xd To tak z grubsza
vampy na edron