NVM DO zamkniecia temat jak coś,
Wersja do druku
NVM DO zamkniecia temat jak coś,
O jakiej promocji mówisz bo miałem pobrać własnie spotify?
0,99 groszy za 3 miesiące używania, taka promocja, ludzie na allegro sprzedają multum kont, tutaj moje pytanie jak to możliwe, czy mają po 100+ kart kredytowych/debetowych?? raczej wątpie żeby to było możliwe, a cwaniaki sprzedają po +10 zł
I jakie są profity z płacenia za to ? Bo własnie zainstalowałem sobie no i taki można powiedzieć youtube ,wpisuje sobie nute i słucham ew szukam tam po tagach i kategoriach ale za co tu się płaci i co daje te premium
brak reklam, limitow przelaczania utworow. nie wiem jak sprzedaja cwaniaczki ale kupowalem konta i normalnie mozna bylo sluchac
troche offtop ale bez sensu zakładać nowy temat. Z ciekawosci pobralem odpalilem,odpalam jakas losowa playlsite top50 global czy cos i nie moge przesluchac np numeru nr4 tylko moge cala playliste odpalic w losowej kolejnosci,rozmumiem ze jak zaplace to sie zmieni ?
I w czym to jest lepsze od youtuba ?Mniej neta zjada czy jakie inne profity z uzywania tej apki sa?(po za tym ze dziala w tle)
Czy da rade przerzucic swoja playslite z yt na spotify czy musze kazdy utwor pojedyczno dodawac na nowo ?
Pytam calkiem powaznie bo nigdy jej nie uzywalem
Nie potrzebuje innych ale jak juz mam sobie to wykupic to chcialbym wiedziec po prostu za co place
Dlatego pytam o te shuffle play (wbijam na playliste losowa i nie moge odpalic sobie jej inaczej niz przez shuffle),to zmieni sie dopiero po zaplaceniu ?
Czy moge jakos zsynchronizowac playlista z mojego telefonu/youtuba na spotify?
Co jeszcze daje te premium i ogolnie co spotify ma nowego w prowaniu do tego przykladowego youtuba ?
@edit Nvm znalazłem ,brak reklam,shuffle off i downlaod nut o ile dobrze czytam + lepsza jakosc to zawiera premium
dalej ta aplikacja zajeżdza dysk ssd w miesiac tak jakby ktos go uzywał przez 2 lata?
niedawno jakoś naprawili jak dobrze pamiętam.
@top
no ogólnie to kiedyś było można jakiś tam fake numer karty wpisać i miało się premium i działało to dość długo, teraz dunno jaki jest sposób, czy np dalej mają stare konta, czy dalej te same obejścia są.
also.
youtube też działa w tle więc fajnie jest wtedy ale ani na spotiguwno ani na youguwno nie ma bezstratnej quality jakości więc pluje :kappa
Mi apka yt w tle nie działa a pokazuje ze mam aktualna wersje @moth ; ??
Chodzilo mu o wersje na komputer xd
nie no, wiem że apka youtuba nie działa tak, bodajże ten youtube red coś takiego umożliwia ale to u nas niedostępne. natomiast używając youtuba przez firefoxa w tle wszystko śmiga ładnie.
dobra darmowa apka do muzyki to jest apka xiaomi, tylko że tam chińskie znaczki, ale ogólnie to takie spotify premium tylko że za darmo