Cholerna jasna czemu muszę co 15 minut logować się na torga na telefonie? Myślę, że to wina tego że koliduje to z tym że jestem zalogowany na komputerze. No ale x lat takie było
Wersja do druku
Cholerna jasna czemu muszę co 15 minut logować się na torga na telefonie? Myślę, że to wina tego że koliduje to z tym że jestem zalogowany na komputerze. No ale x lat takie było
ja nie musze sie logowac
zaznacz zapamietaj mnie
No mam, raz nagle mnie wylogowalo i mnie nie pamieta
Wyczyść dane przeglądarki i zrób to co dzieciak powiedział
u mnie wszystko normalnie wiec to raczej nie wina torga
Potwierdzam post Mezurena, ustaw zapamiętanie. Chrome here i wszystko śmiga.
Ja musiałem zaznaczyć ptaszka "zapamiętaj mnie" dopiero po tym jak źle wpisałem hasło (i wyskoczyło to okienko z 5<?> próbami). Jeżeli dawałem zapamiętaj mnie podczas normalnego logowania to później mnie wylogowywało xd
Przemo i kapicon pomogli, nie to co reszta nierobów ;]. Żartuje, dzięki wszystkim
Mam mały problem. Bawiłem się wczoraj layoutami no i zmieniłem na wersję mobilną. Przez to nie mogę oglądać niektórych tematów, pisać itp. Czy ktoś jest w stanie mi to naprawić bo gdy wchodzę w profil użytkownika żeby to zmienić to mi wyskakuje błąd... @Nebula ;
http://torg.pl/?styleid=-1
W stopce to jest
Tak jak napisał moth:
Załącznik 356886
sugerowanie, że na mobilnym jest stopka
na samym dole masz "pełny widok"
kolega myszteriusz boj mówi że mu nie działa jak se zmienia bo się od razu potem zmienia ponownie na mobilny.
on to z poziomu ustawień robił a nie z poziomu stópki więc tu leży pies pogrzebany. także albo naprawcie torg mobilny albo go wyjebcie bo i tak jest chujowy i nie działa. no i ustawcie koledze z poziomu panelu moderacyjnego
@Nebula ; @wysoko postawieni; @iluminati;