Istnieje jeszcze coś takiego? Jakieś strony na których klika się jakieś reklamy czy inne gówna? Wiem, że mega kasy z tego nie idzie wyciągnąć ale jakieś 50-100 CBL chyba da się ogarnąć?
Wersja do druku
Istnieje jeszcze coś takiego? Jakieś strony na których klika się jakieś reklamy czy inne gówna? Wiem, że mega kasy z tego nie idzie wyciągnąć ale jakieś 50-100 CBL chyba da się ogarnąć?
Tak istnieje. Patrz mój opis. Za nie robienie niczego dostaje 3$/miech. :D
Ogarnij forum od zarabiania w internecie. Jak masz jakieś umiejętności to można normalnie w necie zarabiać. Programowanie, pisanie stronek, grafika (teraz już dosyć trudno) i inne.
Kilka rzeczy jest też napisane w finansowym ninja. Świat jest otwarty. Ale sam musisz trochę ogarnąć.
Ja właśnie się zastanawiałem czy pisać temat w Hyde parku bo chce sobie zebrać do kupy wszystkie możliwe zdalne (tj do wykonywania z domu) zawody
Na myśl przychodzą mi:
-pokerzysta
-programista czy grafik
-streamer
-jutuber (nagrywający jak np MMK ze schowka na miotly)
-inwestor giełdowy?
-gracz niektórych gier online od tibii po jakieś esporty
-właściciel jakichś serwisów internetowych
-scammerzy na płatne SMS i inne gówna
-showup
Dawać więcej pomysłów
kupujesz bota od ziomeczka z torga i stawiasz farme na tibianik
na clixsense idzie spokojnie ogarnąć 7$ miesięcznie na wypełnianiu ankiet :)
cos wiecej o tym nozbe?
Na promowaniu ofert afiliacyjnych można sporo skubnąc. Za gówniarza w liceum udało mi się ponad 20k zarobic w ten sposób, no ale podatki... ;x
Ps. nie dam żadnych informacji więcej. I nie, to nie była prosty pieniądz
@Edit
W sumie można powiedzieć że 2 dni w tygodniu zarabiam "przez Internet"... Pracuję jako programista i 2x w tygodniu moge z domu kodzić. Chociaż chyba to się nie liczy xD
Podziwiam ludzi czytających tylko tytuł tematu i wrzucające swoje wywody tylko po to aby cokolwiek napisać. Nawet nie w temacie :D Jak na razie to tylko dwie osoby ogarnęły temat.
z tego co ja wiem:
-handel rzeczami z ali
-youtuber
-informatyk (programista, opiekun/tworzenie stron www, anything else)
-botowanie/maniakowanie w dochodowych grach
Nic wiecej nie przychodzi mi do glowy a juz na pewno nic z tych rzeczy nie przyjdzie bardzo latwo. Dobry kanal na youtube to nie prosta sprawa, na nauczenie sie informatyki tez trzeba sporo czasu poswiecic, na handlu z alim ciezko juz cos zarobic musialbys dobra nisze znalezc ktorej jeszcze inni nie zapelnili po brzegi, a wybic sie w grach to chyba najwiecej czasu zajmie :x
Tak czy siak podobnie jak z silownia, dzisiaj podejmujac pierwszy krok za rok mozesz juz mysle smialo wyciagnac z tego korzysci. 500zl/miech dodatkowe zarobku piechotą nie chodzi a i bardzo obarczajace to nie bedzie pracujac z domu, ale to dopiero po roku nauki/cwiczen/szperania w necie ^^
kurwa rekiny biznesu, 7 dolarów miesięcznie XD