Co polecacie, pod względem ergonomii, myszka dla kobiety projektantki. Projektowanie budynków, produktów.
Wersja do druku
Co polecacie, pod względem ergonomii, myszka dla kobiety projektantki. Projektowanie budynków, produktów.
Korzystała już manipulatora?
poparz na myszki dla gejmerow, przewaznie sa wygodne i maja dokladne sensory
a może tablet graficzny? moja współlokatorka robi na tym cuda
@up
tablet graficzny jednak nie zastąpi nigdy myszki.
jeden z najpopularniejszych wyborów wśród grafików to apple magic mouse 2
z gejmerskich też paru znajomych(obracam się here tutej wśródpedałówartystów) używa razer deathadder chroma
a z tańszych to faktycznie ten steelseries rival 100 jest bardzo spoko do grafiki, ja teraz już niewiele w grafice komputerowej robię ale jeśli miałbym z tej niskiej półki brać to właśnie tą.
magic mouse to koszmarek, bardzo niewygodny kształt, dotykowa, brak(?) środkowego przycisku, tragiczne przewijanie
po prostu to co dobrze leży w dłoni i ma sensowny sensor a nie jakieś padło i będzie spoko
https://youtu.be/RC8KtYUIv-A
Pokaż jej ;)
Zowie FK1+
Ja też pracuje bardzo dużo myszką (miks audio) i ostatnio kupiłem sobie Trackballa od logitecha. Na razie mam go kilka dni więc się do końca nie wypowiem, aczkolwiek póki co dalsze ruchy są dużo szybsze, niestety mniejsze są mniej precyzyjne, ale mam nadzieję, że się jeszcze przyzwyczaję