są jakieś strony na których zbierają się ludzie aby ćwiczyć speaking? co możecie polecić oprócz tego? chodzi o to zeby łączyło mnie z jakims randomen i gadamy sobie
Wersja do druku
są jakieś strony na których zbierają się ludzie aby ćwiczyć speaking? co możecie polecić oprócz tego? chodzi o to zeby łączyło mnie z jakims randomen i gadamy sobie
chatroulette i tym podobne
Tibia english chat?
omegle, wybierasz jezyk angielski, polecam, pelno niedojebow gdzie niezrozumiesz polowy slow bo mowia jakims czarnuszym slangiem z wiezienia
Może jakiś angielski sex telefon?
bazoocam
> nauka angielskiego
> chatroulette
> omegle
Co kurwa XD
Na omegle w 99% przypadków dostanie pytanie o płeć.
A na chatroulette prędzej zobaczy penisa lub stado murzynów niż z kimś normalnie pogada.
Super sposób na naukę xD.
Dzzej a ty masz jakieś kontakty do takiej rozmowy?
Kiedyś szukałem takich opcji i ciężko było coś znaleźć. Tylko, że ja koniecznie chciałem gadać z amerykańcem, a Ci nie są zainteresowani gadać po angielsku z polaczkami, bo i po co. Ewentualnie znalazłem kiedyś fajną stronę, gdzie szukałeś ludzi znających język angielski, którzy jednocześnie chcieli uczyć się polskiego. Wymiana polegała na tym, że jak już się znalazło taką osobę to połowę czasu gadało się, przykładowo, po angielsku, a drugą połowę po polsku. Tylko też nie znalazłem amerykańca, który byłby zainteresowany nauką polskiego. A z nie-nativami nie chciałem gadać.
Może teraz coś się pozmieniało. Warto przeszukać google pod hasłami typu: language exchange, speaking with other people czy coś takiego.
na fb masz grupy language exchange club
mozesz sie z kims spotkac i uczyc go gadac po polsku, a on Ciebie po ang
w krk kiedyś widziałem były takie "wydarzenia" że się w jakiejś kawiarni spotykali randomowi ludzie i ze sobą po angielsku gadali, żeby się obyć z angielskim
ja czesto gadam z jednym streamerem na discordzie, mieszka sobie w new jersey i sobie czasami rozmawiamy na czilku
polecam znalezc kogos na twitchu i zapytac sie o discorda czy mozecie pogadac, mali streamerzy czesto pojda na cos takiego, moze akurat wypali