u mnie na kompie wszystko dziala
u mamy na laptopie np wlacza sie youtube czy google ale jak chcesz wejsc powiedzmy na interia czy wp to jest strona interia nie wyslala zadnych danych i nie chce sie wlaczyc
ktos wie ocb?
Wersja do druku
u mnie na kompie wszystko dziala
u mamy na laptopie np wlacza sie youtube czy google ale jak chcesz wejsc powiedzmy na interia czy wp to jest strona interia nie wyslala zadnych danych i nie chce sie wlaczyc
ktos wie ocb?
wez recznie ustaw dnsy 8.8.8.8 i alternatywne 8.8.4.4 (dla ipv4)
i zresetuj ustawienia chrome i daj znac
@Old-Era ;
gdzie sie ustawia te dnsy
chrome wgl jest tak ze zadna strona sie nie laduje a na operze dziala np yt a interia nie
Panel sterowania>siec i internet>Centrum sieci i udostepniania i po lewej stronie zmien ustawienia karty sieciowej, potem prawy i wlasciwosci na karte ktora jest wykorzystywana skoro to laptop to bedzie pewnie wifi i normalna karta sieciowa. Pozniej w okienku ktore sie wyswietli klikasz protokol internetowy w wersji 4 i wlasciwosci. Na dole bedziesz miec opcje Uzyskaj adres servera dns automatycznie to przelacz na reczne i wpisz te co podalem.
A resetowanie ustawien chrome masz tutaj https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=pl
Wiem ze troche chaotycznie napisane ale gram tera w medivie mam nadzieje ze zrozumiesz. Daj znac czy dziala @Taca ;
@Old-Era ;
zmienilem te dnsy ale nie pomoglo na operze
zresetuje jeszcze te ustawienia chrome i zobacze czy cos pomoglo
dobra zresetowalem ustawienia na chrome i zaczal dzialac wiec luzik jakby jeszcze sie cos dzialo to dam znac