Siema, gra ktoś na tibi 11? Nie licząc braku barów z czarami i na itemy do użycia oraz brak wykorzystania szarych pasków po obu stronach ekranu dość podobna do flasha? Często się crashuje lub zawiesza? Kompatybilna z tibialyzerem?
Wersja do druku
Siema, gra ktoś na tibi 11? Nie licząc braku barów z czarami i na itemy do użycia oraz brak wykorzystania szarych pasków po obu stronach ekranu dość podobna do flasha? Często się crashuje lub zawiesza? Kompatybilna z tibialyzerem?
Używam 11 od jakiegoś miesiąca. Często był błąd że monster znikł z pola widzenia , a nadal był w battle . Często wychodzą łatki do 11 . Czy do Flasha podobne to nie wiem bo nie grałem. Dzisiaj pierwszy raz Tibia 11 mi się zcrashowała , także trzeba też uważać
lepiej zoptymalizowana tibia 11 niż flash?
U mnie lepiej działa T11 niż we flashu na laptopa z i3 oraz na tablecie z intel atomem, no ale to być może wina słabego sprzętu - T11 jest mniej wymagająca od wersji flash. Największy jej minus to brak drugiego paska na otwarte plecaki itp.
@up
właśnie najbardziej mnie odpycha brak dodatkowego miejsca na plecaki w t11 i brak pasków z hotami, ale chce zobaczyć czy ma mniejsze spadki fpsow niżflash jak np. 2x ms rzuca gfb:) bo mi flash w takiej sytuacji traci spójność i fpsy do 3 potrafią spaść