Czy ktoś się orientuje gdzie w Polsce są hurtownie obuwia ale bardziej renomowanych firm? Bo pełno jest takich hurtowni z tańszym obuwiem (do 80zł) ale konkretnie markowych nie mogę znaleźć.
Wersja do druku
Czy ktoś się orientuje gdzie w Polsce są hurtownie obuwia ale bardziej renomowanych firm? Bo pełno jest takich hurtowni z tańszym obuwiem (do 80zł) ale konkretnie markowych nie mogę znaleźć.
hurtownia moze nie jestem ale posiadam kilkanascie par butow hugo boss. Sprzedam o50 % taniej :) buty biznesowe... mam troche wiecej modeli ale to przykladowe . PozdrawiamZałącznik 356033Załącznik 356034Załącznik 356035Załącznik 356032
Może outlety?
@Jaca ;
Ile te brązowe ?
Załącznik 356230Załącznik 356231brązowe 500
Ja też bym może i wziął ale z pewnością, że to nie najlepsze obuwie na świecie z aliexpress.
Obuwie oryginalne. Niektore posiadaja malenka wade dlatego tak niska cena. A takie obuwie na sklepie nie moze byc sprzedane. Te musztardowe posiadaja przebarwienie na jednym bucie . Model prindo kawalek zarwanej skory. Lakierki cristallo malenkie przetarcie . posiadam obecnie tylko 5 par. Wiec jesli ktos zainteresowany niech pisze priv. Cena bedzie nizsza niz 500 zl