Witam. Wróciłem jakiś czas temu do tibi i poszukuję mniej uczęszczanych miejscówek do team hunta. 2x exp w ten weekend i znając życie wszystko zajęte będzie. 220 ek, 205ed i 220ms. Dziękuje za propozycje.
Wersja do druku
Witam. Wróciłem jakiś czas temu do tibi i poszukuję mniej uczęszczanych miejscówek do team hunta. 2x exp w ten weekend i znając życie wszystko zajęte będzie. 220 ek, 205ed i 220ms. Dziękuje za propozycje.
lower rosha, asury
w sumie na x2 wszystko jest zawsze zajete i rezerwowane na cale dnie, wiec lepiej sie komus wbijcie albo zarezerwujcie respa jakiegos lepszego na dluzej czy cos, to bedzie najkorzystniejsze.
moze hive nikt nie bedzie bic ewentualnie, ale to taki sobie resp ;v + musi byc otwarte
poi dźwignie na exp x2 jest dość dobrze ewentualnie kopy svar o roshu asurach katakumbach możecie zapomnieć
przeczytałem tylko nazwę tematu i wypatrzyłem profesje i levele ;d rzeczywiście nie macie szans na rosza czy asury
mogę zatem polecić golem tower na oramond, może macie nieco zbyt wysokie poziomy ale resp tam jest dosyć szybki i exp na x2 będzie spoko, myślę, że do miliona dobijecie bez zielonej