W wolnych chwilach zaglądam sobie do plików i mapy, dodając to i owo. Nadszedł chyba czas żeby trochę pokazać z tego, co pojawi się na drugiej edycji. Jeśli wyda się wam, że coś już widzieliście na innym otsie, to pewnie słusznie, bo poza moim własnym wkładem ściągnąłem też pliki serwerów z internetu i biorę z nich co tylko fajnego mi wpadnie w oko. Rozważam ustawienie wyższego exp rate (a przynajmniej na początkowych levelach, po czym spadnie do +/- x10 na poziomie 200-300), ale to jeszcze do ustalenia. Start po nowym roku, bo czasu mam mało, a do zrobienia jest sporo. Może w grudniu odpalę jakiś test serwer
Temple zbudowałem prawie od nowa, inna kolorystyka i wnętrze.
Zupełna nowość na OpenEvo - frakcje. Poprzez wykonanie kilku questów będzie można przyłączyć się do jednej z nich i zyskać dostęp do paru atrakcji (m.in. nowe tereny)
Tak, pomysł podpierdoliłem z Hexany
Będzie tak mniej więcej 2x więcej questów, szczególnie dla wysokich poziomów. Sporo z tych starych po prostu usunąłem jeśli wydały mi się zbyt kwadratowe. Do tego nowa arena dla 200-300-400 lvl
Nad samym quest roomem będę pewnie jeszcze siedział, bo tak średnio mi się podoba jego projekt
Kilka propozycji ode mnie:
Jeszcze mniejszy exp albo wyjebanie tp na expowiska
System bossow rozwiaz tak, ze jako nagroda za task masz mozliwosc walki z bossem, a z bossow rozne unikatowe itemy ktorych nie da sie zdobyc w inny sposob
Wyjeb fwb bo -50% od ognia to bezsens
boost dla palka
13-11-2016, 12:48
Boci3k
No to czekamy! :D
13-11-2016, 13:43
jaxi
serwer byl super, brakowalo tylko tego ze pozniej w grze niezbyt bylo co robic poza ciaglym expieniem, zmienil bym jedna rzecz - wersje gry
duza czesc serwera bocila tyle ze nie afk
13-11-2016, 15:03
Kenxu
Petarda, czekam z członkiem w ręku :D
@Hotarti ;
Poszukuje sponsora XD
13-11-2016, 15:08
Hotarti
Cytuj:
Kenxu napisał
Petarda, czekam z członkiem w ręku :D
@Hotarti ;
Poszukuje sponsora XD
Nie wiem czy będę grał ek na tej edycji xd
13-11-2016, 15:11
Shao
weź zamień te tempest shieldy w temple jako tpki bo to średnio wygląda xd
Dodałeś wszystkie itemki addonowe, bo ludzie na poprzedniej edycji bardzo o to płakali.
13-11-2016, 15:20
Aureos
Cytuj:
Kenxu napisał
Dodałeś wszystkie itemki addonowe, bo ludzie na poprzedniej edycji bardzo o to płakali.
Jeśli brakuje to już bardzo niewielu, od sweaty cyclopsa można dostać ich sporo
Ale to się ogarnie w trakcie test serwera w grudniu
13-11-2016, 15:37
Hotarti
Jak planujesz zbudować paladyna żeby ktoś nim grał wkoncu?
I czy zrobisz nowe itemy na wyższe lvle zebybylo co robić po tym 200poziomie
13-11-2016, 15:41
Aureos
Cytuj:
Hotarti napisał
Jak planujesz zbudować paladyna żeby ktoś nim grał wkoncu?
Jeszcze nie wiem ;d
Cytuj:
Hotarti napisał
I czy zrobisz nowe itemy na wyższe lvle zebybylo co robić po tym 200poziomie
Pewnie tak, zobaczymy
13-11-2016, 17:01
Aeqion
Akurat mi się podobają te tempest shieldy ale może warto jednak postawić na stare dobre pospolite teleporty.
Powodzenia z serwerem, zapowiada się ciekawie!